Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Έρευνα : Αυτές είναι οι 10 πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες (photos) Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Αμερικανούς διαιτολόγους που ασχολούνται με την προαγωγή[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜε αφορμή την Τσικνοπέμπτη , είπα να ψάξω να βρω , να τα εφαρμόσω και να σας πω 10 μικρά μυστικά για ένα καλύτερο ψήσιμο. Πολλοί από εσάς (κυρίως οι άντρες)[...]
Πηγή: syntagespouaresoun.blogspot.grΔιότι και η γηραιά Αλβιών έχει τη δική της παραδοσιακή κουζίνα. Κάθε φορά που μιλάμε για ξένες κουζίνες σκεφτόμαστε τη γαλλική, την ιταλική, τη μεξικάνικη, την[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΑυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα νόστιμο, πικάντικο, θρεπτικό και χορταστικό πιάτο με αγαπημένα ζυμαρικά. Με έντονο χρώμα και γεύση μοιάζει σαν καλωσόρισμα και αποπνέει σπιτική θαλπωρή ![...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίτε είναι εκτός προγράμματος (αλλά ευπρόσδεκτοι) καλεσμένοι, είτε αυθόρμητη οικογενειακή ανάγκη για φαγητό θαλπωρής, παρουσιάζονται συνθήκες που απαιτούν ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά μοσχαρίσια λουκάνικα: 4 σφολιάτα:400 γρ., έτοιμη ή σπιτική κασέρι: 200 γρ., τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 180 γρ., τριμμένη κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο βούτυρο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΑν κάναμε μια ψηφοφορία για το πιο αγαπητό «φαγητό της θαλπωρής» (comfort food) ή την πιο αγαπημένη γουρουνιά, αν θέλετε, είμαι βέβαιη ότι σε μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ανάγκη των χωρικών, μετά από μια μέρα στο χωράφι, να φάνε κάτι στα γρήγορα έχει γεννήσει γευστικά θαύματα. Κάθε περιοχή ανάλογα με τα προϊόντα που παρήγαγε,[...]
Πηγή: bostanistas.grΖουμερά, νόστιμα, θερμαντικά – τα καλά λουκάνικα, χειροποίητα, καθαρά, φροντισμένα μπορούν να μεταμορφωθούν από μεζεδάκι σε φαγητό αξιώσεων. Να[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό κρέας χοιρινό (από τον λαιμό) 2 λουκάνικα χωριάτικα λαρδί (χοιρινό λίπος) Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει.[...]
Πηγή: cooklos.gr2 χωριάτικα λουκάνικα Χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα κόβουμε σε ροδέλες και τα τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές, για περίπου 8[...]
Πηγή: cooklos.gr2 ομαθιές 1 κ.σ. ελαιόλαδο (προαιρετικά) Χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα τρυπάμε και τα τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά. Δεν είναι[...]
Πηγή: cooklos.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Κόκκινο Κρέας, Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μαρινάδες για όλα τα κρεατικά[...]
Πηγή: sintayes.grΌπως είχαμε υποσχεθεί σε παλιότερή μας ανάρτηση , σήμερα παρουσιάζουμε άλλη μια ιδιαίτερη ομελέτα με το δεύτερο αβγό χήνας που μας είχαν προμηθεύσει με την[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠραγματικά όταν έρχεται η ώρα για μακαρονάδα με λουκάνικα δεν κρατιόμαστε. Το γεγονός ότι το λουκάνικο δεν είναι και απ' τα πιο υγιεινά εδέσματα, μας κάνει να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟ Η πρασοτηγανιά είναι ενα απο τα αγαπημένα μας χειμωνιάτικα γρήγορα φαγάκια! Σας την εχω ξαναπαρουσιάσει ( εδώ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤώρα που χάλασε ο καιρός και άρχισαν πάλι τα κρύα και οι κρασοσυγκεντρώσεις τι καλύτερο από ένα μεζέ για να συνδυάσετε το κόκκινο κρασί σας; Η πρόταση λοιπόν[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grAdana kebap Η ιστορία του κεμπάπ αν και χάνεται στο χρόνο, εντοπίζεται -με την μία ή την άλλη μορφή- κάπου στην ανατολική Μεσόγειο , Περσία, νοτιοανατολική[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr