Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Έχει δύο βδομάδες που οι γλυκοπατάτες μπήκαν στη ζωή μου. Έβλεπα συχνά πυκνά συνταγές και έτσι μια μέρα αποφάσισα να κάνω την κίνηση και να τις αναζητήσω. Η[...]
Πηγή: 4022citylights.blogspot.grΥλικά 500 γρ. κιμάς αρνίσιος 70 ml ελαιόλαδο 1 κιλό πατάτες κομμένες σε κύβους 250 γρ. γιαούρτι Total 2 κρόκοι αυγών 200 γρ. καρότο κομμένα σε κυβάκια 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΑναρτήθηκε στις 11/11/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι με κόκκινο κρασί Μια υπέροχη συνταγή για ένα καταπληκτικό πιάτο. Μοσχαράκι[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 30/10/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι “οσομπούκο” Μια συνταγή για ένα υπέροχο μοσχαράκι “οσομπούκο” με απαράμιλλη γεύση.[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 23/04/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Ορεκτικά - Μεζέδες, Πίτες, Συνταγές Κιμαδοπιτάκια πικάντικα Πικάντικα κιμαδοπιτάκια για ορεκτικό, μεζέ συνοδευτικό[...]
Πηγή: sintayes.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.grthe recipe in english υλικά 5-6 καρότα 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 κουταλιές μέλι 1 κουταλάκι κύμινο 1/2 κουταλάκι θυμάρι 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 λάιμ, χυμό και ξύσμα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]
Πηγή: caruso.grby greekadman Από παιδί έτυχε να έχω μια σχέση λατρείας με την Γαλλία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Βουργουνδία ( Bourgogne ) ειδικώς, εξασκεί πάνω μου[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Αρνάκι 2 κιλά μπούτι χωρίς κόκκαλο (ή κατσίκι) Σπανάκι 300 γρ Καρότα 2 Σκόρδο 6 σκελίδες Κρεμμύδι 1 Ντοματούλες 3 Κύμινο 1 κουταλάκι του γλυκού Θυμάρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΈλαβα παράπονα όταν έγραψα για τη γεμιστή κολοκύθα, ότι αναφέρθηκα περαστικά στις συνοδευτικές πατάτες του φούρνου χωρίς να δώσω οδηγίες. Πολλές φορές[...]
Πηγή: bostanistas.grυλικά για τη γέμιση 3 00γρ παξιμάδια (κρίθινα, λαδιού... ότι σας αρέσει) 500γρ λουκάνικο 2 αχλάδια 3 κοτσάνια σέλερυ 3 πράσα 1 ποτήρι κάσταν α (έτοιμα ,[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚΕΜΠΑΠ ΜΑΝΙΣΑΣ Η Μανίσα, είναι μια απο τις μεγαλύτερες πόλεις της παράκτιας Δυτικής Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας (όσοι παρακολουθούσαν γνωστό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο χοιρινό, είναι το κρέας που συνηθίζεται από πολλούς στα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάθε χρόνο, δίπλα στην γεμιστή γαλοπούλα ή το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι πιο ωραίο να κάνουμε τραπέζι στους αγαπημένους μας και να σερβίρουμε από ένα πουγκάκι τέτοιο στον καθένα. ΄Οχι μόνο εμφανισιακό , αλλά θα μουγκρίζουν[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΤη συνταγή αυτή την βρήκα στο τετράδιο μαγειρικής της μητέρας μου. Νομίζω πως είναι ένα από τα κλασικά φαγητά που θα έκανε η μαμάς σας σε κάποιο μπουφέ ή[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.gr