Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
Καλημέρα αγαπημένη μπλογκογειτονιά! Μπρρρρ! Σήμερα το πρωί τα πάντα ήταν παγωμένα εδώ στα Πεύκα! Η θερμοκρασία στο 0 και το κρύο τσουχτερό! Πώς λοιπόν να μην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Μια παραδοσιακή συνταγή Χρειαζόμαστε 1 κεφάλι χοιρινό Λίγο κρέας χοιρινό από μπούτι 1 κεφάλι σκόρδο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΚαι φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΕσείς το ξέρατε ότι η ελληνική ορολογία για τα dumplings είναι μπουλέτες; Εγώ δεν το ήξερα. Ήξερα όμως ότι στην κεντροευρωπαϊκή κουζίνα (την οποία και τιμά ο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΧριστουγεννιάτικη γαλοπούλα Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 3 ώρες ΥΛΙΚΑ : 1 γαλοπούλα περίπου 4 ½ κιλά 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα σε φετάκια 2 στίκ σέλερυ[...]
Πηγή: foodtrails.grΗ παράδοση στην Ελλάδα θέλει χοιρινό για τα Χριστούγεννα. Κι εσύ ξέρεις πως το ψαρονέφρι εκτός από πεντανόστιμο είναι και από τα πιο καθαρά (από λίπος)[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑυτό σίγουρα δεν το έχεις δοκιμάσει! Είναι σαν να ενσωματώνουμε τη γαλοπούλα - και για την ακρίβεια τη γέμισή της - με το χοιρινό! Μικρό γουρουνόπουλο με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΕπιστροφή σήμερα σε παλιές καλές συνήθειες. Μιλούσαμε την προηγούμενη φορά για την προϊούσα αποστροφή μας προς τις λογής λογής ολόσωμες αιμάσσουσες τροφές.[...]
Πηγή: bostanistas.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΑβοκάντο για τη χοληστερίνη, την καρδιά, τα μάτια, τον καρκίνο. Και όχι, δεν παχαίνει! Το αβοκάντο είναι ένα φρούτο σε σχήμα ωοειδές, που προέρχεται από την[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟικονομικός και εύκολος μεζές! Επιστροφή στο blog μετά από αρκετές μέρες. Ο λόγος απουσίας ήταν ευχάριστος και θα τον ανακοινώσω μόλις ετοιμάσω το κέρασμα![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜοσχάρι µπρεζέ µε πουρέ χειµωνιάτικων λαχανικών από τον Βασίλη Καλλίδη Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικα 1 κιλο χοιρινο απο μπουτι κομμενα σε μεγαλες μπουκιες 5 μεγαλα πρασα κομμενα σε χοντρες ροδελες 1/2 ποτηρι χυμο ντοματας 3-4 κουτ.σουπας ελαιολαδο 1[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΜακαρόνια με κιμά και μανιτάρια. Ενα πεντανόστιμο και υγιεινό φαγητό για όλη την οικογένεια που συνδυάζει τα μακαρόνια που περιέχουν υδρατάνθρακες για[...]
Πηγή: sintayes.grΑυτό το αγαπημένο φαγητό δε χρειάζεται να είναι παχυντικό για να είναι νόστιμο. Μου το ζητούσε εδώ και καιρό ο άντρας μου και πριν το φτιάξω το μελέτησα πολύ.[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 χοιρινό ψαρονέφρι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη ⅓ φλιτζ. ξύδι από λευκό κρασί 1 φλιτζ. ζωμό λαχανικών 2 κ.σ. βούτυρο φρέσκο ⅓ φλιτζ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι ½[...]
Πηγή: cooklos.grΠαραδοσιακό, Κυριακάτικο φαγητό!!!! Θέλει τον χρόνο του , αλλά αξίζει τον κόπο!!! θα χρειαστούμε 2 χοιρινά κότσια ( μικρά) 1 ποτήρι κόκκινο κρασί αλάτι-πιπέρι[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο (χωρίς λίπος) 200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 μεγάλο κρεμμύδι πολτοποιημένο 4 χοντρές φέτες ψωμί[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grΓιατροσόφια για πόνους και προβλήματα σε διάφορα μέρη του σώματος από τη Μακεδονία Τα γιατροσόφια συλλέχθηκαν από τη συνεργάτιδά μας Αναστασία Β. με[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr