Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Μια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grτηγανητός τραχανάς με λάχανο και σουτζούκι για 4 μερίδες •120 γρ. τραχανά ολικής άλεσης •2 καρότα ... •1 κρεμμύδι ξερό •100 γρ. λάχανο •2 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣ τις χορτόπιτες φέτος πήρα "doctora"! Τα χόρτα άφθονα, όργωσα δηλαδή όλα τα βουνά και τα λαγκάδια. Σε κάθε ηλιοφάνεια πάνω στα βουνά εγώ σαν το κατσίκι,[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΕνδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΑφού έγιναν τα παραδοσιακά προϊόντα και η επιστροφή στο χωριό μόδα, σημερα δοκιμάζουμε τον τραχανά σε μια τελείως διαφορετική εκδοχή από τη κλασική μας[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΑυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΥλικά Για την γέμιση Σπανάκι 1 κιλό Σέσκουλα 1 κιλό Πράσα 6 Μαϊντανό 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Άνιθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Δυόσμο 2 κλωναράκια Μαραθόσπορο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΟι εθνικές κουζίνες στις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο χρησιμοποιούν τα ίδια περίπου υλικά: εποχικά λαχανικά, κάποιου είδους πάστα (κουσκούς, μακαρόνια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ καλός φοιτητής σήμερα δεν έχει χρόνο. Σχολή, sms, παρέες, έρωτες, εργασίες, café, μπαράκια... Δεν έχει επίσης και λεφτά, καθώς το γονεϊκό πορτοφόλι[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα αγαπημένη μπλογκογειτονιά! Μπρρρρ! Σήμερα το πρωί τα πάντα ήταν παγωμένα εδώ στα Πεύκα! Η θερμοκρασία στο 0 και το κρύο τσουχτερό! Πώς λοιπόν να μην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη Μισό κιλό αλεύρι Μισό φλιτζάνι του καφέ ξύδι 1 αυγό Λίγο αλάτι Λίγο νερό Λίγο λάδι Για τη γέμιση Μισό κιλό κιμά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.grΓιουβαρλάκια με σάλτσα ντομάτας Και πάλι το μενού έχει σούπα και δη γιουβαρλάκια. Έχουμε παρουσιάσει σούπα γιουβαρλάκια βέβαια με τον παραδοσιακό τρόπο (βλ εδώ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΜέχρι πριν από λίγες μέρες αυτό το πιάτο το έλεγα huevos rancheros. Βλέπετε έχω μια μικρή αδυναμία στο μεξικάνικο φαγητό. Μικρή. Κι είχα μείνει με την εντύπωση[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr