Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Ο χειμώνας είναι μια εποχή που σε σχέση με την άνοιξη ή το καλοκαίρι δεν παρέχει (φαινομενικά) μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών. Κι όμως, τα λαχανικά του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜία λιχουδιά στο πιάτο σας. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4-5 άτομα 1 κουνέλι (2 κιλά) 1 λεμόνι 2 καρότα ½ σελινόριζα Μοσχοκάρυδο Θυμάρι φρέσκο 1 ζωμό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά για 2 άτομα: 500-600 γρ. σπαλομπριζόλα 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ξεφλουδισμένο, ολόκληρο. καρφωμένο με 3-4 γαρύφαλα 1 μικρό πράσο (το λευκό και το τρυφερό[...]
Πηγή: easykuzina.grComfort food for evah! All-time classic! It's pretty cold outside and I can't think of anything better and more comforting than the classic kreatosoupa (meat[...]
Πηγή: audreysglams.blogspot.grΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ Ενας νόστιμος πουρές με την χαρακτηριστική γεύση και το άρωμα του σέλινου. Η γεύση του μπορεί να γίνει λιγότερο ή περισσότερο έντονη,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα από τα καλύτερα και πιο υγιεινά, (ειδικά από τις τηγανιτές πατάτες) συνοδευτικά, είναι ο πουρές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η μαραθόριζα τού αλλάζει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πρασοσέλινο, όπως το ᾿λεγε η γιαγιά μου, είναι ένα από τα πολύ νόστιμα φαγάκια, που μπορούμε να μαγειρέψουμε με αρνί η κατσίκι. Ανάλογα με τα γούστα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕπιστροφή σήμερα σε παλιές καλές συνήθειες. Μιλούσαμε την προηγούμενη φορά για την προϊούσα αποστροφή μας προς τις λογής λογής ολόσωμες αιμάσσουσες τροφές.[...]
Πηγή: bostanistas.grΈλαβα παράπονα όταν έγραψα για τη γεμιστή κολοκύθα, ότι αναφέρθηκα περαστικά στις συνοδευτικές πατάτες του φούρνου χωρίς να δώσω οδηγίες. Πολλές φορές[...]
Πηγή: bostanistas.gr250g φιδές ψιλός MISKO 1 ½ λίτρο ζωμός κρέατος 3 πατάτες σε κυβάκια 3 καρότα σε κυβάκια 2 πράσα σε κυβάκια 1 σελινόριζα σε κυβάκια 3 φύλλα λάχανο σε λωρίδες 1[...]
Πηγή: argiro.grΒάλσαμο με το κρύο καυτή καυτή κρεατόσουπα !!! ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ Το κρέας είναι χτένι και το βράζω πρώτα μόνο του μέχρι να μαλακώσει. Μετά προσθέτω πατάτες,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜοσχάρι µπρεζέ µε πουρέ χειµωνιάτικων λαχανικών από τον Βασίλη Καλλίδη Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ[...]
Πηγή: foodtrails.grΓίδα βραστή λιμπίστηκα βλέποντας την ανάρτηση της Ξανθής μέσω facebook. Οι Πολίτες, τουλάχιστον η οικογένειά μου δεν την έφτιαχναν. Ξετρελάθηκα όμως με την[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΡΟΛΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Καθώς αύριο έχουμε μια μεγάλη γιορτή (Δεκαπενταύγουστος) σήμερα θα σας παρουσιάσω ενα γιορτινό πιάτο : ενα οχι και τόσο συνηθισμένο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌλοι μας λίγο-πολύ φτιάχνουμε κάποιου είδους φρικασέ στο σπίτι μας, με κρέας και χόρτα ή καμιά φορά, αν θέλουμε να είμαστε πιο δημιουργικοί, με ψάρια, όσπρια ή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr