Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Ο Βασίλης Καλλίδης ταξιδεύει όλη τη χώρα για να ανακαλύψει τη "Νόστιμη γη" κάθε τόπου. Σε μια περιήγησή του στο Καρπενήσι ετοίμασε αυτό το ενδιαφέρον μεζεδάκι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Αρνάκι 2 κιλά μπούτι χωρίς κόκκαλο (ή κατσίκι) Σπανάκι 300 γρ Καρότα 2 Σκόρδο 6 σκελίδες Κρεμμύδι 1 Ντοματούλες 3 Κύμινο 1 κουταλάκι του γλυκού Θυμάρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΑκόμα ψάχνω να δω αν η εμμονή μου να διπλώνω κάθε χρόνο καμιά εκατοστή λαχανοντολμάδες για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, ήταν απλά μια δική μας συνήθεια ή[...]
Πηγή: bostanistas.grTandoori ονομάζεται το εξ Ινδίας μαριναρισμένο σε μπαχαρικά και γιαούρτι κρέας ή κοτόπουλο, που προέρχεται από το βορειοανατολικό μέρος της χώρας και[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν μπορώ να φανταστώ την κουζίνα μου χωρίς preserved lemons (λεμόνια παστά), μια από τις πολλές καταπληκτικές νοστιμιές που εφηύραν οι Μαροκινές[...]
Πηγή: bostanistas.grΕπιτέλους, σαββατοκύριακο. Συνήθως το πρωινό του Σαββάτου κηρύσσει την αρχή της, έστω σύντομης, ανεμελιάς, το μικρό απαραίτητο διάλειμμα ανάμεσα σε δύο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤις μέρες των Χριστουγεννιάτικων γιορτών τα κρεοπωλεία και τα supermarket (κυρίως) φέρνουν κρέατα τα οποία δεν τα βρίσκουμε άλλες εποχές του χρόνου. Στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Κόκκινο Κρέας, Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μαρινάδες για όλα τα κρεατικά[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) Κεφάλια σκόρδο 2 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. πιπέρι 1/2 φλ.χυμό πορτοκάλι 1/2 φλ. χυμό λεμόνι 1/2 φλ. χυμό μοσχολέμονο (λάιμ) ξύσμα λεμονιού 2[...]
Πηγή: sidages.grΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟ Η πρασοτηγανιά είναι ενα απο τα αγαπημένα μας χειμωνιάτικα γρήγορα φαγάκια! Σας την εχω ξαναπαρουσιάσει ( εδώ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 16/05/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Σως - Dressings Κεμπάπ με σως γιαουρτιού και πέστο βασιλικού Ένα πεντανόστιμο πιάτο …[...]
Πηγή: sintayes.grΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΩΒ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ Πως να περιγράψω την νοστιμιά αυτού του πιάτου! Απλό, λιτό αλλά απίστευτα γευστικό! Ετοιμάζεται πολύ γρήγορα και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/04/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Σεφταλιές οι “παραδοσιακές” Σεφταλιές οι “παραδοσιακές”!!! Μια υπέροχη Κυπριακή Συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 21/09/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Συκώτι μαριναρισμένο τηγανιτό Πεντανόστιμο συκώτι τηγανιτό,[...]
Πηγή: sintayes.grΜπριζόλες μοσχαρίσιες σε μπαλσάμικο με φασολάκια Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά, Κόστος: 8 € ΥΛΙΚΑ : 2 μοσχαρίσιες[...]
Πηγή: foodtrails.grΕύκολη χοιρινή μπριζόλα με μουστάρδα και καρυκεύματα. Τι χρειαζόμαστε: 4 μπριζόλες χοιρινές (ελιά) 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη λίγο κύμινο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 ψαρονέφρια 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο χυμό από ένα λεμόνι κύμινο - αλάτι ελαιόλαδο 2 κ.γ. κορν φλάουρ Εκτέλεση: Κόβουμε τα ψαρονεφρια σε[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 μέτριο λάχανο 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κούπα ρύζι γλασσέ 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο αλάτι πιπέρι κύμινο μπαχάρι πάπρικα για[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.grΜαρόκο! Μια ονειρεμένη χώρα, γεμάτη ήλιο, με παράξενη και πολύπλευρη κουζίνα, μίξη ενός πλήθους πολιτισμών, γεμάτη από αρώματα μπαχαρικών, φρούτα (με πιο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grKofta, kefteh, kefta ή kebab - όποια κι αν είναι η ακριβής ονομασία και οι παραλλαγές τους ανά περιοχή, κοινό σημείο για τους ανατολίτικους κεφτέδες παραμένει[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ παράδοση στην Ελλάδα θέλει χοιρινό για τα Χριστούγεννα. Κι εσύ ξέρεις πως το ψαρονέφρι εκτός από πεντανόστιμο είναι και από τα πιο καθαρά (από λίπος)[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html