Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Λαχταριστά κεφτεδάκια που θα σας μείνουν αξέχαστα. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 10 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 40΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -4 σνίτσελ χοιρινά ή μοσχαρίσια -200 γρ. τριμμένη φρυγανιά -ξύσμα από 1 λεμόνι -50 γρ. πεκορίνο τριμμένο -50 γρ.κουκουνάρι -1 κλωναράκι[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά μπριζόλες γάλακτος: 4 λάδι: 6 κουταλιές της σούπας κρασί: 2/3 του φλιτζανιού του τσαγιού λευκό ξηρό σκόρδο: 2 σκελίδες λιωμένες πεκορίνο: 4 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: Για 4-6 άτομα Για το χοιρινό 1 κιλό περίπου χοιρινό φιλέτο 80 γραμμάρια κουκουνάρι 25 γραμμάρια πεκορίνο τριμμένο 25 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη 25[...]
Πηγή: sidagi.grΝα αντέξεις κι αυτή τη μέρα, να αντέξεις ως το βράδυ που θα γυρίσεις σπίτι σου. Να μαζέψεις τα κουράγιο σου, να καθαρίσεις για λίγο το μυαλό σου, να[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά σνίτσελ μοσχαρίσια: 1 κιλό αλάτι πιπέρι: φρεσκοτριμμένο πεκορίνο: 180 γρ., τριμμένο σε χοντρό τρίφτη γκούντα τριμμένη: 100 γρ. σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ PICI ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε αισίως στον Μάρτιο και σύντομα έφτασε και η μέρα του ραντεβού μας με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά σνίτσελ μοσχαρίσια: 1 κιλό αλάτι πιπέρι: φρεσκοτριμμένο πεκορίνο: 180 γρ., τριμμένο σε χοντρό τρίφτη γκούντα τριμμένη: 100 γρ. σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια υπέροχη και γρήγορη εκδοχή της Μπολονέζ ! ! ! Υλικά: 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο με μαχαίρι 1 μεγάλη ντομάτα ώριμη κατά[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜΆΡΟ : ΤΕΛΕΙΑ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιταλικής Χερσονήσου κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πέρισυ ανακάλυψα ακόμη μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 400 γρ. πένες 200 γρ. λουκάνικα (χωριάτικα) 300 γρ. μελιτζάνες σε κυβάκια 500 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα 2 σκελίδες σκόρδο 100 γρ. τυρί πεκορίνο[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 δόση μαλταλιάτι 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/3 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 500 γρ. αρνίσιο κιμά 150 γρ. άπαχο χοιρινό κιμά [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κουταλιά συν 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 μικρό κομμάτι ξηρή καυτερή πιπεριά λιωμένο 250 γρ. πανσέτα ή μπέικον 1 μικρό[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. σπαγγέτι 2 λουκάνικα χωρίς το περίβλημα περασμένα από τη μηχανή του κιμά 30 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κρεμμύδι κομμένο σε[...]
Πηγή: yumyum.gr