Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
the recipe in english υλικά 150γρ τυρί κρέμα 100γρ μασκαρπόνε 50γρ τσένταρ, τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1/2 κουταλάκι θυμάρι 1/2 κουταλάκι ρίγανη 2-3[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ Ενα χειμωνιάτικο φαγάκι που αγαπάμε πάρα πολύ και που άλλες φορές το φτιάχνουμε με κρέας (κατά προτίμηση χοιρινό, συνταγή εδώ ), και άλλες χωρίς.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓράφει η Σοφία Κόλλια - Κάρυστος Sofiascomments Με την ευκαιρία του blog για τις Γεύσεις της Εύβοιας, σκέφτομαι το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για μια νέα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικα για 4 ατομα 600 γρ.λουκανικα χωριατικα 1 μεγαλο κρεμμυδι κομενο σε ροδελες 1 πρασινη πιπερια κομενη. 1 πρασσο το ασπρο κομενο ροδελες 1 κουπα λευκο κρασι[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΕΣ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 ΜΕΡΙΔΕΣ -1/2 κιλο λουκανικα χωριατικα -1 πιπερια πρασινη μετρια -1 πιπερια κοκκινη μετρια -1 πρασσο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΠουγκάκια του βοσκού Τεμάχια: 14, Χρόνος προετοιμασίας: 30’ , Χρόνος ψησίματος: 20’ , Κόστος: 13 € ΥΛΙΚΑ : 2 πράσα 6 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: foodtrails.grH γεμάτη γεύση του χωριάτικου λουκάνικου, ενώνεται με φέτα και διάφορα μυρωδικά και "φωλιάζει" σε τραγανή ζύμη μπιζέ! Ένα ορεκτικό όνειρο... Εύκολη 1[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά λουκάνικα με πράσο: 3 πατάτες: 500 γρ., καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο σέλερι: 1 κλωνάρι, ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΚρύο και πάλι!!!! Σκοτεινιά από το πρωί ίσαμε το βράδυ! Πέντε η ώρα το απόγευμα και μοιάζει επτά!!! Η ψύχρα επέστρεψε και η βροχή παρούσα συνέχεια, από το πρωί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά πράσα: 1 1/2 -2 κιλά, καθαρισμένα λουκάνικα χωριάτικα: 300γρ., κομμένα σε ροδέλες ρύζι: 400 γρ. πιπεριές πράσινες: 150 γρ., ψιλοκομμένες πολτός[...]
Πηγή: icookgreek.comΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τις αρχές Φεβρουαρίου ωριμάζουν τα calçot στην Καταλονία και γίνονται αφορμή κάθε σαββατοκύριακο, ως τα μέσα Μαρτίου που τελειώνει η εποχή τους,[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιότι αν μη τι άλλο.... τα Τρίκαλα φημίζονται για τα λουκάνικά τους! Τι χρειαζόμαστε: 1 θηλιά λουκάνικα χωριάτικα (με πράσο κατά προτίμηση) 3 πράσινες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟδηγίεςΣε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε να λιώσει το βούτυρο και σοτάρουμε καλά τα ψιλοκομμένα λουκάνικα μαζί με το πράσο. Σε ένα μπολ... The post Ομελέτα με[...]
Πηγή: chefoulis.grΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟ Η πρασοτηγανιά είναι ενα απο τα αγαπημένα μας χειμωνιάτικα γρήγορα φαγάκια! Σας την εχω ξαναπαρουσιάσει ( εδώ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grυλικά για τη γέμιση 3 00γρ παξιμάδια (κρίθινα, λαδιού... ότι σας αρέσει) 500γρ λουκάνικο 2 αχλάδια 3 κοτσάνια σέλερυ 3 πράσα 1 ποτήρι κάσταν α (έτοιμα ,[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grυλικά 500γρ κολοκύθα 300γρ λουκάνικα με πράσο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 125γρ κατσικίσιο τυρί 125γρ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr