Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Έφτασε ο Απρίλης με όλες τις ομορφιές του! Η άνοιξη είναι εδώ, το Πάσχα καταφθάνει τρέχοντας και όλα πρασίνισαν! Μέσα στο πνεύμα της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΙΤΑ Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες , αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως και να το κάνουμε, η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ για 8-10 άτομα -3 φέτες μπέικον κομμένο σε λωρίδες -2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο -3 κόκαλα για ζωμό -750 γρ. μοσχάρι για βραστό(κότσι,στρογγυλό κλπ) κομμένο[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΑρκετά δύσκολο φαγητό που αξίζει όμως να το φτιάξεις έστω και για μια φορά. Εγώ το κάνω μόνο σε γιορτές ή τραπέζια. Η γεύση του θα σε αποζημιώσει. Υλικά Για[...]
Πηγή: greekmasa.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr... Και να που φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του χρόνου!!!Το 2013 έφτασε στο τέλος του. Εμείς οφείλουμε να το αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 11/11/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι με κόκκινο κρασί Μια υπέροχη συνταγή για ένα καταπληκτικό πιάτο. Μοσχαράκι[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 02/09/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες “Μπολονέζ” Μια συνταγή για ένα αγαπημένο πιάτο. Μελιτζάνες με γέμιση[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά 1,5 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1 ποτήρι του κρασιού λάδι 1 ποτήρι του κρασιού κρασί 2 καρότα 1 κλαράκι σέλινο 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.gr