Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 103 συνταγές
Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 3 ώρες ΥΛΙΚΑ : 1 γαλοπούλα περίπου 4 ½ κιλά 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα σε φετάκια 2 στίκ σέλερυ[...]
Πηγή: foodtrails.grΣπιτικό χοτ-ντογκ με πολύχρωμες πιπεριές και τσένταρ Σας έρχεται ποτέ μια ακατανίκητη επιθυμία για κάτι βρώμικο; Καλέ, μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Για ποια[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΟ μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαι ταβέρνα Ομαλός! Οι περισσότεροι επισκέπτες της Κρήτης στέκονται συνήθως στο Βορρά του νησιού. Μόνο όσοι έχουν κάποιους γνωστούς ή όσοι έρχονται πολύ συχνά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟμολογώ ότι είναι το αγαπημένο μου όσπριο. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν. Ευτυχώς είχα την τύχη να μεγαλώσω με τα όσπρια στην καθημερινή μου διατροφή[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 χοιρινό καρέ (μπριζόλες ενωμένες με το κόκαλο καθαρισμένο –ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το καθαρίσει) 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 2-3 φύλλα[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά Παλαμίδα ή ρίκι 2 - 3 τεμ Αλάτι χονδρό όσο χρειαστεί Κρεμμύδι ξερό κόκκινο για συνοδεία Οδηγίες Η λακέρδα γίνεται με ψάρι παλαμίδα ή ρίκι. Το βασικό[...]
Πηγή: chefoulis.grΗ κινέζικη ευχή «γκουνγκ χέι φατ τσόι», που θα την ακούσουμε αρχές Φεβρουαρίου, συνήθως μεταφράζεται «ευτυχισμένος ο καινούργιος[...]
Πηγή: bostanistas.grΚατ’ αρχήν τι σημαίνει «ατσιβούρτσι» ή «αρτσιμπούρτσι»; Μεγάλη ιστορία, που ανάγεται στη βυζαντινή εποχή και έχει να κάνει με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα χοιροσφάγια έχουν τις ρίζες τους στην εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και είχαν χαρακτήρα ειδωλολατρικό, που όμως έγινε αποδεκτός από την ορθοδοξία.[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Pasta fasoul» αποκαλεί το φαγητό ο Ντιν Μάρτιν στο τραγούδι That’s amore αλλά ο πιο σωστός τίτλος για τον κλασικό συνδυασμό ζυμαρικών με[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί το κρέας του κουνελιού να μην επισκέπτεται συχνά την κουζίνα και το τραπέζι μας - γιατί άραγε; - όμως συγκεντρώνει όλα τα καλά: τιμή προσιτή, ελάχιστα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι περίπου 1 κιλό 3 κλωναράκια δεντρολίβανο φρέσκο ή 2 κουτ. σούπας ξερό ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σκόρδο 4 κουτ. σούπας λάδι 2 ποτήρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment Κουνέλι ψητό στα κάρβουνα Ιδιαίτερα νόστιμο φαγητό αλλά λιγάκι δύσκολο για αρχάριους. Με λίγη προσοχή στις οδηγίες[...]
Πηγή: greekouzina.grΑναρτήθηκε στις 21/08/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες παπουτσάκια με κρέμα γιαουρτιού-φέτας Μελιτζάνες παπουτσάκια με κρέμα[...]
Πηγή: sintayes.grΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΥΛΙΚΑ 1 Γαλοπουλα 4-5 κιλα περιπου 500 γραμμαρι κιμα χοιρινο η μοσχαρισιο Τα συκωτακια της γαλοπουλας βρασμενα και ψιλοκομενα 10 καστανα[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/08/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες γεµιστές µε μοσχαράκι κεµπάπ Μια συνταγή για ένα υπέροχο, πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grFor the recipe in English click here Ρίχνοντας μια ματιά στα μαγειρικά μας αρχεία διαπιστώσαμε ότι λείπουν αρκετές παραδοσιακές συνταγές. Στην προσπάθειά μας[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΤη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα σχολεία, τα παιδάκια στο Νηπιαγωγείο θα μαζευτούν στην παρεούλα και η δασκάλα θα τα ρωτήσει: "Πώς τα περάσατε το Πάσχα;". Η[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr