Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Υλικά (4-6 μερίδες) : 250 γρ. ζυμαρικό φετουτσίνια 60 γρ. γαρίδες (περίπου από 3 των 30-40 στο κιλό) 60 γρ. (περίπου 3 τεμ.) χτένια 30 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: yumyum.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 μεγάλα κρεμμύδια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι κρασιού πετιμέζι ½ ποτήρι κρασιού ξύδι[...]
Πηγή: cooklos.grΜοσχαράκι πορτοκαλολεμονάτο κ δε μένει τίποτα στο πιάτο !!! Ένα κιλό μοσχάρι χτένι κομμένο σε κομμάτια αλατοπιπερωνω κ σοτάρω σβήνω με μισό ποτηράκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΆγγελος: καλά νέα, προστασία από ανώτερες δυνάμεις. Λευκή μαγεία. Άγκυρα: αν βρίσκεται κοντά στο χείλος του φλιτζανιού δείχνει σταθερότητα και επιτυχία στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση χτένι ή ελιά 1/2 κιλό καρότα 1/2 κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα 1 ματσάκι ψιλοκομμένο χυμό από λεμόνια 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: icookgreek.comBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝοστιμότατη η συνταγή αυτή την οποία προτείνει η φίλη μου Δέσποινα Β, ένα νέο κορίτσι που πέρα από την ενασχόληση της σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα εργασίας[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚι ας μας στραγγίξανε οι επιτήδειοι και οι ανεπρόκοποι. Η περηφάνια δεν μας έλειψε ποτέ. Αυτήν ακριβώς την περηφάνια ένιωσα κι εγώ τις προάλλες για τη διεθνή[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Μοσχάρι 1 κιλο κομμένο σε κύβους (μέρος κρέατος χτένι) Καρότα 3 καθαρισμένα και κομμένα ροδέλες Μαϊντανό 1 φλυτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο Σέλινο 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά ,χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ½[...]
Πηγή: cooklos.grΓιουβέτσι πεθύμησε η οικογένεια !!! ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ένα κιλό μοσχάρι χτένι το μισοβράζω πρώτα κ μετά το σοτάρω με κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Σβήνω με κρασί κ έπειτα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1/2 φλυτζ ξηρό λευκό κρασί 1 κουταλιά λευκό ξύδι 1 μέτριο καρότο, κομμένο σε λωρίδες 4 λεπτές φέτες κρεμμυδιού κομμένου στη μέση 1 μίσχος σέλερι,[...]
Πηγή: yumyum.gr