Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΕίναι η πίτα που έφτιαξα και έφαγε ο καλός μου όταν εμείς απολαμβάναμε τις μελιτζάνες! Πίτα τώρα δε τη λες, μάλλον ομελέτα τη βλέπω! χρειαζόμαστε 5 αυγά 300[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grόπως όλοι μας γνωρίζουμε η σπουδαιότερη κατηγορία των φυτών είναι τα δημητριακά… και μία από τις κατηγορίες των δημητριακών είναι τα σιτηρά στα οποία με[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌπως βλέπετε εγω επιμένω στις πίτες, όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, αλλα είναι μια λύση για κάτι εύκολο και νόστιμο. Θα μου πείτε πίτα και εύκολη; Κι όμως όταν[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 03/10/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ανατολίτικα κεφτεδάκια “γιαουρτλού” Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για Ανατολίτικα[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 17/05/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κλασσικό ρολό της γιαγιάς Eνα υπέροχο και πεντανόστιμο κλασικό “ρολό”. Μοσχαρίσιος κιμάς σε[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 23/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Πατατόπιτα με γραβιέρα τσένταρ και καπνιστό χοιρινό Θέλετε σε λίγη ώρα να φτιάξετε[...]
Πηγή: sintayes.grΑπό τον κ. Γιώργο Μαλλιώρα http://www.afoi-malliora.gr/forum/30---/638---barbeque-urfa-.html#638 ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ (BARBEQUE): URFA ΚΕΜΠΑΠ Οι πόλεις Urfa και[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή η πίτα έχει πολλά χαρίσματα: Πρώτ' απ' όλα είναι εξαιρετικά εύγευστη. Ο κιμάς “παντρεύεται” θαυμάσια με τα λαχανικά και τα τυριά.[...]
Πηγή: bostanistas.grTandoori ονομάζεται το εξ Ινδίας μαριναρισμένο σε μπαχαρικά και γιαούρτι κρέας ή κοτόπουλο, που προέρχεται από το βορειοανατολικό μέρος της χώρας και[...]
Πηγή: bostanistas.grΣεφταλιές Υλικά 1 κιλό κιμάς ανάμικτος από μοσχάρι και χοιρινό ή αρνί 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 αυγά 1 φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ. δυόσμο ξερό[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά Γέμιση 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 450 γρ μοσχαρίσιο κιμά 2 κύβους ζωμό μοσχαριού 60 γρ φρυγανιά τριμμένη 2 μεγάλα[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.gr1 κιλο μοσχαρισιος κιμας 4 μεγαλα κρεμμυδια 2 σκελιδες σκορδο 2 κουταλιες σουπας παπρικα 3 κουταλιες σουπας ριγανι 2 κουταλιες λαδι 1 αυγο 1 πακετο φρυγανιες[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥΛΙΚΑ: Για 5 άτομα ½ κιλό κιμά 1 αυγό 1 φρυγανιά Γάλα 2 κοφτά κουταλάκια αλάτι Λίγο πιπέρι 5 βραστά αυγά ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Προσθέτουμε στον κιμά το αυγό ελαφρά[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr