Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
19/12/14 Γιορτινό mince meat, δηλαδή το φρουτώδες αυτό μείγμα που χρησιμοποιείται συχνά ως γέμιση για πίτες ή ακόμα και γαλοπούλα. Αγγλικής προέλευσης, σε[...]
Πηγή: zannetcooks.com[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Σύκο είναι ο καρπός της συκιάς που συναντάται αυτοφυές σχεδόν σε όλη τη Μεσόγειο και καλλιεργείται σε πολλές περιοχές του κόσμου για τους εδώδιμους καρπούς[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 90 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 3 ώρες Υλικά: 1 κ οτόπουλο ή γαλοπούλα 6 πατάτες 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κ. σ. μουστάρδα 1 λεμόνι χυμό[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά:Για 4 με 6 μερίδες 1 κουνέλι 2 με 2,5 κιλά 100 γρ. λάδι 250 γρ. δαμάσκηνα ξερά 1 /2 κιλό πατάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2 με 3 σκελίδες σκόρδο 2 με 3[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το απλό καθημερινό μας φαγητό, αλλά και το πιο γιορτινό . Όταν πετύχει στο ψήσιμο γίνεται λουκούμι. Το μυστικό της μοσχοβολιάς του; Το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΧριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και αρκετές άλλες γιορτές έρχονται... ευκαιρία για μαζώξεις της στενής ή της ευρύτερης οικογένειας αλλά και των φίλων και γνωστών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο πιο επιτυχημένο πιάτο στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γίνεται μεν με χοιρινό κρέας αλλά είναι ξενόφερτο. Είναι ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 χοιρινές μπριζόλες βάρους περίπου 200 γρ. η καθεμία 4 σκελίδες σκόρδου, αναποφλοίωτες, ελαφρώς κοπανισμένες 1 κουτ. γλυκού σπόροι μουστάρδας (σιναπόσποροι -[...]
Πηγή: gastronomos.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αποχή μου από την κουζίνα κράτησε ακριβώς μια εβδομάδα. Εκτός από τα μελομακάρονα που έφτιαξα, μέσα στην κουζίνα μου για μια εβδομάδα δεν ψήθηκε παρά μονάχα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΧριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και αρκετές άλλες γιορτές έρχονται... ευκαιρία για μαζώξεις της στενής ή της ευρύτερης οικογένειας αλλά και των φίλων και γνωστών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 1/2 κιλά κατσίκι, 1 ολόκληρο στήθος μαζί με ένα κομμάτι από την κοιλιά του (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας) 250 ml ελαιόλαδο χυμό από 2 λεμόνια 4 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤη συνταγή αυτή την φτιάχνω πάντα τα Χριστούγεννα που κάνω τραπέζι για πολλά άτομα και είναι το πιο ζουμερό μαλακό κρέας που τρώγεται κρύο. Η γεύση του είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr