Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
ΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜαροκινά ρεβύθια με κινόα από το The Healthy Cook Πατατοσαλάτα με αρωματικά μπαχαρικά από το Kitchen Stories Ασιατικός σολωμός με νούντλς ρυζιού από το Food[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο φαγητό είναι απαραίτητο για να επιβιώσουμε, καθώς αποτελεί την πηγή όλων εκείνων των διατροφικών στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό στη σωστή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ (ΣΑΝ ΡΙΖΟΤΟ) ΥΛΙΚΑ: 1κιλο χοιρινο κρεας από λαιμο η΄σπαλα ½ κιλο ρυζι καρολινα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα. 2 σκελιδες σκόρδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ απόφαση ελήφθη! Φέτος στο ρεβεγιόν θα σερβίρεις χοιρινό... βρήκαμε μια απολαυστική συνταγή με τρυφερό φιλέτο χοιρινού, τραγανά πεκάν και τη "διάσημη" σος[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Υγεία και νοστιμιά!! Δυό λέξεις-θεμέλια για τη ζωή και την ποιοτική μας καθημερινότητα. Βασικό συστατικό για να ανταμώνουμε με τις δύο αυτές[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grShepherd's Pie (Η πίτα του βοσκού ) Πρόκειται γιά ένα χειμωνιάτικο πιάτο, που ανάλογα με την πείνα σας σερβίρεται σαν πρώτο η και σαν κύριο. Η χρησιμοποίηση[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΖουμερά, χορταστικά και μυρωδάτα. Τι χρειαζόμαστε: Για τα gnocchi : 1100-1300 gr σάρκα σφικτής κίτρινης κολοκύθας 50 gr μπισκότα amaretti κοπανισμένα 40 gr[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά Για το ρολό 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι ελαφρώς σοταρισμένο με λίγο ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 5κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ μείγμα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 4 άτομα) 1.200 γρ. αρνίσια παϊδάκια 1 σκόρδο ακαθάριστο, κομμένο στη μέση 8 αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα (τα κεφάλια τους μόνο)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: σνίτσελ χοιρινά, μοσχαρίσια, ή κοτόπουλου από 1 πιπεριά κόκκινη, κίτρινη, πράσινη κομμένες χοντρές λωρίδες φρέσκο δεντρολίβανο αλάτι, πιπέρι Για το[...]
Πηγή: greekmasa.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr