ρυζοκροκέτες στο φουρνο | πως φτιαχνω τραχανα ξινο | σταφιδοψωμο | παγωτο σαντουιτς ακης | σαρδελα σε λαδι | κολοκυθοπιτα αλμυρη με φυλλο | καλοκαιρινο γλυκο με πτι μπερ | τραχανάς ξινός συνταγή αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις καπαρη αχλαδι ανανας

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κατσικάκι με καρδιές αγκινάρες αυγολέμονο[...]

Το κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Ραβανί με καραμέλα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

Κριθαρότο: Τι είναι & Πως γίνεται, σε 4 Στάδια

Το κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]

Πηγή: caruso.gr
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com
Η χαζομάρα του καίσαρα (kaiserschmarrn)

Δεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Μπλίνις με φρούτα και σπιτικό σιρόπι[...]

.. Tατάααααααααααααααα!!! Να μαι πάλι! Αφού επέζησα και από αυτή τη μετακόμιση, μπήκα στην μισοέτοιμη κουζίνα μου για να γιορτάσουμε το νέο σπίτι. Πριν όμως[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Μοσχάρι Κυδωνάτο Σμυρνέϊκο, νεωτερικό |[...]

Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Έτσι[...]

Πηγή: caruso.gr
Χοιρινή σπάλα με μήλα & αρωματικά |[...]

Το χοιρινό και τα μήλα είναι προφανές πως ταιριάζουν ιδανικά, καθώς το νόστιμο, λιπώδες αλλά σχετικά ουδέτερο γευστικά χοιρινό, ζητά να συνευρεθεί σε πιάτα με[...]

Πηγή: caruso.gr
Το μενού της Μεγάλης Εβδομάδας - Miss Healthy[...]

Η αλήθεια είναι πως σε έχω αφήσει χωρίς εβδομαδιαίο μενού εδώ και αρκετές εβδομάδες. Χρειάζεται να αφιερώσω πολλές ώρες και η αλήθεια είναι πως εκτός από[...]

Πηγή: misshealthyliving.gr
Δίαιτα Dukan - dietrecipes.gr - Συνταγές για[...]

Περιλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]

Πηγή: dietrecipes.gr
κεφτέδες μάφιν XXL με τοματίνια - Pandespani.com

κεφτέδες μάφιν XXL με τοματίνια Size matters. Κι αυτοί είναι οι πιο μεγάλοι τούρμπο yummy, ζουμεροί κεφτέδες μάφιν, που μπορείτε να κάνετε σε 20 λεπτά και να[...]

Πηγή: pandespani.com
Οι 16+1 πιο νόστιμοι μεζέδες για την Καθαρά[...]

Καθαρά Δευτέρα χωρίς τους θεϊκούς της μεζέδες δεν νοείται. Ο αετός μπορεί και να μείνει προσγειωμένος ένεκα καιρικών συνθηκών ή τράφικ στον εναέριο χώρο, αλλά[...]

Πηγή: caruso.gr
κυδωνάτο χιώτικο μοσχάρι με πιλάφι -[...]

μοσχάρι με κυδώνια – κυδωνάτο χιώτικο μοσχάρι με πιλάφι Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και[...]

Πηγή: pandespani.com
μενού αγίου βαλεντίνου 2015 - 50 αποχρώσεις του[...]

Πολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]

Πηγή: pandespani.com
Τα μυστικά του Φοντί και του ντιπ Τυριών |[...]

“Κρύο, καιρός για δύο”, λέει η παροιμία. Αλλά ας αφήσουμε και μια πόρτα για κανέναν ακόμη, μια και είμαστε κοινωνικά άτομα συμπληρώνω εγώ, με τον κίνδυνο να[...]

Πηγή: caruso.gr
Το πάρτι

in English soon Ο Απρίλιος είναι πάντα "γεμάτος" μήνας... Από τη μια οι ετοιμασίες για το Πάσχα κι από την άλλη τα γενέθλια του Νικόλα που πέφτουν πάντα εκεί[...]

Πηγή: twoboysandhope.blogspot.gr
Χοιρινό με αρμιά από την «πατρίδα»

Σας έχω ξαναμιλήσει για την καταγωγή της οικογένειάς μας από τη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια όμορφη κωμόπολη, με ποτάμι και φλαμουριές στις βόρειες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μαροκινό ταζίν με αρνί, ξερά σύκα και σουσάμι

Με αυτό το πιάτο δοκιμάζουμε τη σοφιστικέ πλευρά της μαροκινής κουζίνας. Υλικά 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κιλό αρνίσια σπάλα με κόκαλο και 1/2 κιλό χωρίς κόκαλο,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Γαλοπούλα Γεμιστή Της Βέφας Αλεξιάδου Stuffed[...]

Υλικά 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο καθαρισμένο αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση 6 κουταλιές βούτυρο τα[...]

Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr
Μαμαδιστικες Ιδεες για σνακ και κολατσιο για το[...]

Σε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μεις θα σπαζοκεφαλιαζουμε για το τι θα δίνουμε κάθε μέρα στα μικρακια μας! Τα Χερια μας λύνουν τα κορίτσια μας η Μαρία[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy