Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 8 χοιρινές πανσέτες ¾ φλ. τσαγιού ξύδι μπαλσάμικο 4 κουταλιές σάλτσα σόγιας Αλάτι, πιπέρι Για τη μαρινάδα 1 κούπα χυμό πορτοκάλι ή νεράντζι 4[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΠλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, θέλω να σας υπενθυμίσω χριστουγεννιάτικες συνταγές που είχα βάλει στο παρελθόν και πρόσφατα. Άλλες εντελώς χριστουγεννιάτικες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, θέλω να σας υπενθυμίσω χριστουγεννιάτικες συνταγές που είχα βάλει πέρυσι. Άλλες εντελώς χριστουγεννιάτικες, άλλες αγαπημένες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grPlaneta Samba: Για τους Βραζιλιάνους, το τσουράσκο είναι ξεφάντωμα Το τσουράσκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία , λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα .[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟικονομικός και εύκολος μεζές! Επιστροφή στο blog μετά από αρκετές μέρες. Ο λόγος απουσίας ήταν ευχάριστος και θα τον ανακοινώσω μόλις ετοιμάσω το κέρασμα![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grPlaneta Samba: Για τους Βραζιλιάνους, το τσουράσκο είναι ξεφάντωμα Το τσουράσκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία, λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1,5 κιλό χοιρινή πανσέτα χωρίς κόκκαλο και δέρμα 1 κ.σ. μέλι 2 κύβους κότας ελαιόλαδο ½ πράσινο μήλο ½ αχλάδι ½ πορτοκάλι 1 σκ. σκόρδο θυμάρι δενδρολίβανο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com