παστα ταψιου αργυρω | φασολαδα ακης | ευκολο σουφλε ζυμαρικων με γαλα | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | δρισκας γλυκα πορτοκαλοπιτα | αλαδωτο κεικ με πορτοκαλι | τζατζικι με καροτο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις αχιβαδα τουρσι

Βρέθηκαν 15 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΧΟΙΡΙΝΑ ΕΣΚΑΛΟΠ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΡΟΣΤΙ

4 χοιρινά εσκαλόπ 200 γρ. το κάθε ένα PORKY 8 φέτες προσούτο φύλα φασκόμηλου 1 πράσινο μήλο 50 γρ. βούτυρο 10 γρ. καστανή ζάχαρη Πατάτες ροστί 500 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Αγριογούρουνο με κυδώνια και αφρό δαμάσκηνου[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 μπριζολάκι αγριογούρουνου (παϊδάκια, αλλά όχι ξεχωρισμένα) 1 κιλό μπούτι αγριογούρουνου 2 κυδώνια Μερικές φέτες ισπανικού προσούτο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Πανσέτα γεμιστή με πράσινα μήλα, αχλάδια και[...]

ΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκκαλο 2 πράσινα μήλα 3 αχλάδια 50 γρ. σταφίδες Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια Φρέσκο θυμάρι Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 2 κύβους[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Πολυάσχολο Μενού Χριστουγέννων

Ορίστε λοιπόν! Ένα γεύμα για όλους τους πολυάσχολους, σας εγγυούμαι ότι παραπάνω από 2 ώρες δεν θα σας πάρει. Βέβαια στο χρόνο μέσα δεν υπολογίζω το[...]

Πηγή: greekcook.gr
Σαλάτα με ροδάκινα και prosciutto

Θέλετε να δοκιμάσετε έναν τολμηρό συνδυασμό? Μια δροσιστική σαλάτα με ροδάκινα! Διάλεξα σφικτά λευκόσαρκα ροδάκινα, αλλά μπορείτε να βάλετε ότι ροδάκινα[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ο μεζές του ζακυνθινού

Αν αναρωτιέστε τι μεζεδάκι θα έτρωγε ένας ζακυνθινός την ημέρα του Πάσχα, το ίδιο βράδυ ή την επόμενη μέρα, η φωτό θα σας λύσει την απορία. Ψωμί, αλλά όχι[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Πρωτοχρονιάτικο μενού 2012

Τώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Zarzuela (Παραδοσιακή καταλάνικη σπεσιαλιτέ)

Υλικά (για 6 άτομα) 3 μικροί αστακοί 500 γρ. πεσκανδρίτσα (σε έξι κομμάτια) 400 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 500γρ. κυδώνια (όστρακα) 1 κιλό μύδια 12 μεγάλες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χοιρινό με δεντρολίβανο

Υλικά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο σε ρολό: 2 κιλά ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λεμόνια: 2, ο χυμός τους δεντρολίβανο: 2-3 κλαδάκια σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]

Πηγή: icookgreek.com
Στην κουζίνα το κατακαλόκαιρο ή αλλιώς τί να[...]

Τις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Στην κουζίνα το κατακαλόκαιρο ή αλλιώς τί να[...]

Τις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Χοιρινό με δεντρολίβανο

Υλικά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο σε ρολό: 2 κιλά ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λεμόνια: 2, ο χυμός τους δεντρολίβανο: 2-3 κλαδάκια σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]

Πηγή: icookgreek.com
ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ  ♦♦  PASTRIMA FATTO A CASA

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Σπίτι: Συνταγές για[...]

Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στο σπίτι, αλλά πόσο δύσκολο είναι να βρεις συνταγές που να σε ικανοποιούν.. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πολλές φορές μου έχει τύχει να μην[...]

Πηγή: omanoclock.gr
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Σπίτι: Συνταγές για[...]

Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στο σπίτι, αλλά πόσο δύσκολο είναι να βρεις συνταγές που να σε ικανοποιούν.. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πολλές φορές μου έχει τύχει να μην[...]

Πηγή: omanoclock.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy