Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΒ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Β΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος[...]
Πηγή: foodtrails.grΗ γεύση Μεσογείου παρουσιάζεται έντονα σε αυτή την πρωτότυπη συνταγή. Ο μοναδικός συνδυασμός των ξηρών καρπών, του βοδινού κρέατος και των μπαχαρικών είναι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνας υπέροχος συνδυασμός βοδινού και ανανά! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλο κόντρα φιλέτο (sirloin), κομμένο σε λωρίδες 0,5 εκατοστά 3/4 φλιτζανιού σάλτσα σόγιας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑξίωμα 1: Ο καφές είναι ο καφές Ο καφές είναι ο καφές (γιαυτό άλλωστε και λέγεται και καφές και όχι κάπως αλλιώς). Οτιδήποτε πετάξει μέσα στον καφέ ο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 100 γραμ. ξηρά βερίκοκα περίπου 1 κιλό αρνάκι σε κομματάκια 3 κουτ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελ. σκόρδο από 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: greekcook.grΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ Γενικά Από το φυτό capsicum βγαίνουν η πιπεριά τσίλι. Το φυτό είναι ένας πολυετής μικρός θάμνος, που αναπτύσσεται σε θερμά κλίματα, αλλά στα[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΠράσινες πέρλες με «σκληρό» όνομα! Είτε το άκουσμα είναι α-ρα-κάς είτε το επίσημο «Pisum Sativum«! Μόνο εκείνο το ‘μπιζέλι» κάπως πάει να το …σώσει κι αυτό[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό ψαρονέφρι (2 ή 3 μπαστούνια) 2 κ.σ ελαιόλαδο 1/3 φλ. μαυροδάφνη 1/4 φλ. βαλσαμικό ξύδι με μέλι 1/4 φλ. κονιάκ 1 φλ. ζωμό κότας ή κρέατος αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΚουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική «ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comτα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 4 λουκάνικα αγριόχοιρου (ή και άλλα) 4 φραντζολάκια 1 φλ. ψιλοκομμένο φρέσκο ανανά ή ανανά κονσέρβας στραγγισμένο από το σιρόπι του 2 –3 κ.σ. κόκκινη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓεια σας κοριτσάκια μου! Αργησα σημερα , γιατί ειχα πολλες δουλειες, αλλα ακομη ενα post με tips για εσας ειναι ετοιμο <3 Το σημερινο θέμα δεν εχει σχέση με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΓειά σας!!! Μετά απο αρκετό καιρό μια αγαπημένη σας σειρά αναρτήσεων επέστρεψε ! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αιθέρια έλαια, τί είναι , πόσα και ποιά είναι και[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ για 6 άτομα Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κομμάτια 4 αγκινάρες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 180 γρ.[...]
Πηγή: greekouzina.gr