Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΥΛΙΚΑ ( για 2-3 κιλα Γαλοπουλα ) 600 γρ κιμα μοσχαρισιο 400 γρ.καστανα βρασμενα και καθαρισμενα 150 γρ.βουτηρο 2 μετρια κρεμμυδια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΠόσο γνώριμη εικόνα μπορεί να είναι ένα πιάτο με κεφτεδάκια και μελωμένες πατάτες φούρνου για όλους μας; Εύκολο και αγαπημένο πιάτο, όταν δεν σου περνάει κάτι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΧριστουγεννιάτικη γαλοπούλα Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 3 ώρες ΥΛΙΚΑ : 1 γαλοπούλα περίπου 4 ½ κιλά 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα σε φετάκια 2 στίκ σέλερυ[...]
Πηγή: foodtrails.grΤο χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έχω κέφια τις Κυριακές και αναζητώ τα μουρμουρητά αγαλλίασης γύρω από το τραπέζι αβλεπί καταφεύγω στο όσσο μπούκο, το μιλανέζικο πιάτο που πρώτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάθε φθινόπωρο τρώγαμε το παραδοσιακό φαγητό της οικογενειακής πατρίδας , της Ανατολικής Ρωμυλίας, τώρα μέρος της Βουλγαρίας. Ήταν το χοιρινό με κυδώνια, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτές τις εορταστικές μέρες που ουσιαστικά ξεκινούν σήμερα, τα τραπεζώματα (για όσους έχουν τη δυνατότητα) δίνουν και παίρνουν! Προσπαθώντας κι εμείς να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα PORKY 1/2 κιλό κυδώνια FARMER REPUBLIC 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες FARMER REPUBLIC[...]
Πηγή: ucook.gr/cookμισό κιλό συκώτι μοσχαρίσιο 1 μικρό κρεμμύδι 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 4 ξινόμηλα βούτυρο ή λάδι για το σωτάρισμα Σωτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέτετε το[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα PORKY 150 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC 2 σκελίδες σκόρδο FARMER REPUBLIC 1 καρότο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook