Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Ό,τι και να πει κανείς για την αγκινάρα είναι λίγο. Φάρμακο και φαγητό μαζί. Πολλοί τρόποι να την μαγειρέψεις και άλλοι τόσοι για να την γευτείς. Αγκινάρες[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ (ΣΑΝ ΡΙΖΟΤΟ) ΥΛΙΚΑ: 1κιλο χοιρινο κρεας από λαιμο η΄σπαλα ½ κιλο ρυζι καρολινα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα. 2 σκελιδες σκόρδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grμετά από καιρό (πολύ καιρό όμως) βρίσκω την ευκαιρία να γράψω κάτι γρήγορο κι εύκολο που μπορούν να το απολαύσουν δύο ή και περισσότερα άτομα. στη γαλλική[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά χοιρινό: 1 1/2 κιλό ολόκληρο κομμάτι σε διχτάκι κρεμμύδια: 2 κομμένα σε ροδέλες αποξηραμένα βερίκοκα: 25 λευκό ξηρό κρασί: 300 ml γούστερ σος: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΑπάκι ή καπνιστή μπριζόλα ή σύγλινο με μυρωδιές ! Λίγες οι βροχές φέτος στα μέρη μας κι ο κόσμος έχει απογοητευτεί . Φοβούνται πώς ούτε του χρόνου θα έχουμε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grWhen my friend Judi first passed me this recipe, I was really sceptical..(You would be as well..)When I first tried it, and ever since that time, I've been[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαι μετά από το "τυλιχτό αρνάκι" που όσο να πεις την είχε την χάρη του... Ας πάμε... σε κάτι πιο ελαφρύ, καθώς διάβασα αρκετούς ανάμεσά σας να βρίσκονται σε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚονσερβοποίηση μαγειρεμένων φαγητών (φασολάκια, μελιτζάνες με σάλτσα, μπάμιες, αγκινάρες, αρακά, κρεατικά: είτε για να τα στείλετε σε φοιτητές που σπουδάζουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά αγκινάρες: 800 γρ. κατσικάκι, κομμένο σε μερίδες: 1½ κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια: 6 ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αυγά: 2 λεμόνια: 2 αλεύρι ή κορν[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 350 γρ. φιλέτο χοιρινό, κομμένο 500 γρ. αγκινάρες από κονσέρβα, ή κατεψυγμένες, κομμένες 2 κρεμμύδια, κομμένα 25 γρ. ελαιόλαδο 150 ml κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία συνταγή που δημιούργησε η μαμά μου πολλά-πολλά χρόνια πριν. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοιρινό μπούτι ή σπάλα ανάλογες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 01/07/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά κεφτεδάκια στο φούρνο με κρασάτη σάλτσα Μια συνταγή για υπέροχα χοιρινά κεφτεδάκια[...]
Πηγή: sintayes.gr500 γρ. πανσέτες χωρίς κόκκαλο PORKY 100 γρ. μέλι 50 ml σόγια SAUCE 20 γρ. σουσάμι 40 ml. λευκό κρασί 300 γρ. αγκινάρα τουρσί ½ λεμόνι Βιολογικό έξτρα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ : 600 γρ μπούτι χοιρινό σε κύβους 1 κ.σ πάστα κάρυ 1 κονσέρβα γάλα καρύδας 2-3 ξερά βερίκοκα 1 σκελίδα σκόρδο 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο 1 πιπεριά κόκκινη 1[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΦιλέτο γαλοπούλας τυλιγμένο με μπέικον και γεμισμένο με αποξηραμένα βερίκοκα, φέτες πορτοκαλιού και ξηρούς καρπούς. Μικρά κλωναράκια δεντρολίβανου του[...]
Πηγή: kitchenstori.esσυνολικός χρόνος: 45' χρόνος προετοιμασίας: 10' χρονος μαγειρέματος: 35' υλικά: 1 κιλό ψαρονέφρι 1/2 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλυτζάνι μαρμελάδα βερίκοκο[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΤο πιο γρήγορο και το πιο παιδικό-τραύμα-που-δεν-πρόκειται-επουλωθεί-ποτέ φαγητό του κόσμου είναι τα μπιφτέκια με τις πατάτες. Πώς να το πω δηλαδή, με πιότερες[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΥλικά γαλοπούλα: 1, περίπου 3½ κιλά μαργαρίνη: 60 γρ. μπράντι: 60 ml Για τη γέμιση και το γαρνίρισμα ελαιόλαδο ή μαργαρίνη: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΕλαφρύ, νόστιμο, δροσερό και πολύ εύκολο γλυκό! Το τρώμε πάντα μετά το κατσικάκι το Πάσχα, αλλά τώρα το ξανα έκανα και θα γίνει το αγαπημένο μας για τις ζεστές[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr