Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 152 συνταγές
Εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι ελαιόλαδο 2 σκ.σκόρδο 4 κ.σ. μουστάρδα 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. ρίγανη Αλάτι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό το The Food Project www.thefoodproject.gr Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες. Το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε από αλεύρι. Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί[...]
Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΩραίες εικόνες όμως δεν βλέπεις κοιτώντας μόνο προς την λίμνη αλλά και προς τα σπίτια. Μου αρέσουν οι πόλεις που τα δημόσια κτίρια είναι σε παραδοσιακά ή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜοναδική συνταγή προερχόμενη από το Essex της Αγγλίας!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι σε κομμάτια αλάτι, πιπέρι δεντρολίβανο 1 ποτήρι λευκό κρασί λάδι σκόρδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι περίπου 1 κιλό 3 κλωναράκια δεντρολίβανο φρέσκο ή 2 κουτ. σούπας ξερό ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σκόρδο 4 κουτ. σούπας λάδι 2 ποτήρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι από τις πίο ωραίες εκδοχές μαγειρέματος του κουνελιού, που λίγοι ξέρουν οτι υπάρχει. Το τρώνε πού στην Κρήτη, το έκανε η γιαγιά μου και εδώ έχω βάλει τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΉ πως να φτιάξετε με 4 μόνο υλικά ένα φαγάκι που θα μείνει αξέχαστο σε όποιον το δοκιμάσει! Υλικά: 1 κουνέλι 1 ½ κιλό περίπου 1 φλυτζάνι τσ. ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜικρά κουνελάκια που βγαίνουν απο μια χαρτονένια αβγοθήκη, ξαφνιάζοντας ευχάριστα. Τι χρειαζόμαστε: ζαχαρόπαστα χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και γαλάζιο μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου Χρ. Βενέρη (εφημ. ‘ΠΑΤΡΙΣ’ 17/5/11) Είναι το κάτι άλλο και πολύ διαφορετικό σε γεύση και άρωμα από τις κοινότυπες συνταγές για κουνέλι. Την εκτέλεσα και[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grΌταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤόσο εύκολο και νόστιμο το συκώτι μας με αυτόν τον τρόπο! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Κρεατικά Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΟ φημισμένος Ιταλός μάγειρας Antonio Carluccio επισκέφτηκε τη Σικελία και τις περιοχές που γεννήθηκε το κρασί Μαρσάλα και φτιάχνει μια συνταγή μοναδική! [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣημείωση: η σημερινή μας συνταγή περιλαμβάνει και κάποια στοιχεία ξενάγησης αφού πραγματοποιήθηκε στη γειτονική μας Βουλγαρία όπου με τη φίλη μου την Τάνια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτην Ανω Μεριά δοκιμάζουμε τα χειροποίητα ζυμαρικά που τα λένε ματσάτα συνδυασμένα με κοκκινιστό κουνέλι.