Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό κουνέλι 600 γρ. Κουνέλι, τα πίσω πόδια 80 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 25 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 γρ. Ζωμός[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΑυτή η συνταγή δεν είναι η αυθεντική καθώς το Τριπολιτσιώτικο Λαγωτό έχει ψωμί αντί για φέτα. Επειδή όμως δεν άρεσε στην οικογένεια προσαρμόσαμε το φαγάκι στα[...]
Πηγή: greekmasa.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΈχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου...να χάσω κιλά.. Όχι μόνο για τον Αντώνη που με ζαλίζει αλλά κυρίως για μένα και για το καλό του οργανισμού μου...Αλλά[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΑκόμη θυμάμαι την πρώτη φορά που έφαγα «τσιγαριαστό», σ’ ένα μέρος στα Λευκά Όρη, στην Κρήτη. Ψηλά, τέρμα θεού και ανθρώπου, καμιά ώρα «στριμμένος» δρόμος απ’[...]
Πηγή: pandespani.com