Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Υλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 450 γρ. μπέικιν πάουντερ: 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο: 200 γρ., σε θερμοκρασία δωματίου ζάχαρη καστανή: 200 γρ. γάλα: 60[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο λαγωτό είναι μια χαρακτηριστική συνταγή της Κεφαλλονιάς και αναφέρεται σε ένα τρόπο μαγειρέματος διαφόρων κρεατικών, “όπως μαγείρευαν το λαγό” τοπικά.[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 450 γρ. μπέικιν πάουντερ: 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο: 200 γρ., σε θερμοκρασία δωματίου ζάχαρη καστανή: 200 γρ. γάλα: 60[...]
Πηγή: icookgreek.comΜία λιχουδιά στο πιάτο σας. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4-5 άτομα 1 κουνέλι (2 κιλά) 1 λεμόνι 2 καρότα ½ σελινόριζα Μοσχοκάρυδο Θυμάρι φρέσκο 1 ζωμό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr