Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 126 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνελι σε μεριδες 1 ποτηρι λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι χυμο απο τρια λεμονια 1 κ.σ. θυμαρι αλατι, πιπερι 1/2 νεροποτηρο λευκο κρασι Πλενουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΆυριο είναι αργία εδώ και λέω να κάνω λίγο αποχή από το ίντερνετ. Εντελώς συμπτωματικά έχω και 10 πλυντήρια για σιδέρωμα οπότε λέω να τα κάνω και αυτά με την[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΗ... ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΜια συνταγή για κουνελάκι διαφορετική και πεντανόστιμη Θα χρειαστούμε 1 κουνέλι 1- 11/2 κιλό 1 κουταλάκι γλυκού γεμάτο σκόνη κόλιαντρου 5-6 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΓια 4-6 άτομα: 1 κουνέλι κομμένο σε κομμάτια 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 200 γραμμάρια λευκό σταφύλι, χωρίς κουκούτσια 2 ποτήρια λευκό ξηρό κρασί αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΣτην Ανω Μεριά δοκιμάζουμε τα χειροποίητα ζυμαρικά που τα λένε ματσάτα συνδυασμένα με κοκκινιστό κουνέλι.
Μοναδική συνταγή προερχόμενη από το Essex της Αγγλίας!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι σε κομμάτια αλάτι, πιπέρι δεντρολίβανο 1 ποτήρι λευκό κρασί λάδι σκόρδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι περίπου 1 κιλό 3 κλωναράκια δεντρολίβανο φρέσκο ή 2 κουτ. σούπας ξερό ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σκόρδο 4 κουτ. σούπας λάδι 2 ποτήρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι από τις πίο ωραίες εκδοχές μαγειρέματος του κουνελιού, που λίγοι ξέρουν οτι υπάρχει. Το τρώνε πού στην Κρήτη, το έκανε η γιαγιά μου και εδώ έχω βάλει τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι ελαιόλαδο 2 σκ.σκόρδο 4 κ.σ. μουστάρδα 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. ρίγανη Αλάτι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜικρά κουνελάκια που βγαίνουν απο μια χαρτονένια αβγοθήκη, ξαφνιάζοντας ευχάριστα. Τι χρειαζόμαστε: ζαχαρόπαστα χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και γαλάζιο μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΉ πως να φτιάξετε με 4 μόνο υλικά ένα φαγάκι που θα μείνει αξέχαστο σε όποιον το δοκιμάσει! Υλικά: 1 κουνέλι 1 ½ κιλό περίπου 1 φλυτζάνι τσ. ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑKΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα φαγητά στον φούρνο, είναι συνήθως και τα κυριακάτικα φαγητά μας, αφού με τα ωράρια της δουλειάς μας, μόνο την Κυριακή έχω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΣημείωση: η σημερινή μας συνταγή περιλαμβάνει και κάποια στοιχεία ξενάγησης αφού πραγματοποιήθηκε στη γειτονική μας Βουλγαρία όπου με τη φίλη μου την Τάνια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami