Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Υλικά 1 κουνέλι, 1 ½ κιλό περίπου κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι του τσαγιού χυμός λεμονιού 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3-4[...]
Πηγή: icookgreek.comΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή Ανάσταση με χειροποίητες λαμπάδες από την artycraftycathy! Με τα τσουρεκάκια μου να ψήνονται στο φούρνο, έχοντας μόλις ξεπεράσει μια σύντομη ευτυχώς,[...]
Πηγή: artycraftycathy.blogspot.grΤο σημερινό μενού περιλαμβάνει άλλη μία συνταγή με κουνέλι. Πρόκειται για ένα κρέας που το αγαπάμε ιδιαίτερα, καθώς εκτός από νόστιμο, δεν έχει λιπαρά και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο κρέας του κουνελιού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κρητικής διατροφής και μαγειρεύεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Άλλωστε συνηθίζουμε να[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή είναι της φίλης μου Νταϊάνας Φαρ Λούη από το βιβλίο «Πανδαισία και Νηστεία στην Κρήτη» των εκδόσεων Κέδρος, ένα βιβλίο που ξεπερνάει[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grυλικά 1 κουνέλι 1800-2000 γρ., σε μερίδες 1 1/2 φλ.τσ. ζωμό κοτόπουλου ή νερό 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. πάπρικα γλυκειά 1 φλ.τσ. λευκό κρασί 4 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ψητό της Κυριακής! Όταν στην Κρήτη λέμε "θα φτιάξω ψητό" δεν μας ρωτάνε τι ψητό! Εννοείται κρέας αρνί ή χοιρινό ψητό στο φούρνο με πατάτες. Σε κάθε άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 κουνέλια βάρους περίπου 1.500 γραμμάρια το καθένα 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml σπιτικός ζωμός κοτόπουλου (δείτε τη συνταγή) ½[...]
Πηγή: sidagi.grΑυτό το φαγητό το έκανα παλιότερα στην κατσαρόλα. Τον τελευταίο καιρό όμως το κάνω στην γάστρα και γίνεται φοβερό. Πολλές φορές προσθέτω και πατατούλες, και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι το αγαπημένο φαγητό της Αχτίδας μου και μου το ζήτησε σήμερα την ώρα που γυρίζαμε απο τη μητέρα της. Αν και είχα κάνει μακαρονάδα της το σκάρωσα στα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΤι χρειαζόμαστε: 2-3 μερίδες (μεγέθους μανταρινιού) κρέας της επιλογής μας άπαχο 2 μικρά καρότα 1/4 μιας μέτριας σελινόριζας 2-3 κλαδάκια σέλινο 1 μικρό[...]
Πηγή: dietrecipes.grΣήμερα στο ψούμνισμαν ήβρα φρέσκον κούνελλι (σορρυ Πασχαλίνα) τζιαι Κυπριακές πατάτες με κοτσινόχωμαν πανω. Χαλάλιν τα 3.99 το κίλον, παπούτσιν που τον τόπον[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΩ, η κουζίνα του Φαρς. Γεμάτη ατίμητα πετράδια. Σαν κι αυτό το πιλάφι, που σύμφωνα με τη Βικιπέδια λέγεται Morasah-polo και το τιμούν στην περιοχή της[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr