Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]
Πηγή: bostanistas.gr[Wikipedia] Το γκρέιβι (gravy) είναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται από το καραμελωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα μετά το το[...]
Πηγή: bostanistas.grΣως από κόκκινο γλυκό κρασί. Μία σως για πολλές χρήσεις. Για να διακοσμήσετε πιάτα κρεατικών στο φούρνο, ή στο τηγάνι. Για κοτόπουλο, κυνήγι, σαλάτες, πουρέ,[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.gr1 κ.σ. κορν φλάουερ 3 κ.σ. αλεύρι 170 γρ. σόδα αναψυκτικό παγωμένη 1 πρέζα αλάτι Μέθοδος Εκτέλεσης Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κόρν φλάουερ, το αλάτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ τεχνική ρου (roux) είναι εξαιρετικά βασική στην Γαλλική μαγειρική και γενικότερα στην παρασκευή και το δέσιμο σαλτσών. Είναι η βάση της μπεσαμέλ, της σος[...]
Πηγή: caruso.grΓειά σας κορίτσια! (Αν και το καθυστερησα το συγκεκριμενο post /κανονικα επρεπε να το ανεβασω κυριακη) Το σημερινο θεμα δεν εχει να κανει με ομορφια αλλα με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΣυνδύασε το τρυφερό και ελαφρύ κρέας της γαλοπούλας με μια υπέροχη και αρωματική σάλτσα κρασιού που δίνει τέλεια γεύση στο πιάτο σου! 194 θερμίδες/μερίδα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤι κάνουμε όταν μας μένουν διάφορα "υπόλοιπα" φαγητών αλλά δεν θέλουμε να τα πετάξουμε ή δεν θέλουμε να φάμε το ίδιο φαγητό την ίδια μέρα;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣαλάτα με τρυφερές πατατούλες και λουκάνικο! Απολαυστικός συνδυασμός για ένα πιάτο χορταστικό και πεντανόστιμο... Εύκολη 25 Λεπτά 4μερίδες 1 1 0 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕν πολλοτρώω κρέας (πέρα που κοτόπουλο στήθος δλδ) οπότε που τότε που ανακάλυψα (σχεδόν εφήβρα την, αλλά έννεν τζαι τίποτε σπουδαίον) τη συνταγή τούτης της[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΕντάξει, ο Κυπραίος πάντα θα έχει τη σούβλα σε πρώτη και κύρια θέση στην καρδιά του (και στις φραγμένες του αρτηρίες). Αλλά τα τελευταία χρόνια πολλοί άρχισαν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΗ πατ α φρίρ είναι μία ζύμη-χυλός που τη φτιάχνουμε για να περάσουμε ένα τρόφιμο (ψάρι, λαχανικό, φρούτο, κρέας, κοτόπουλο), όταν θέλουμε να το κάνουμε[...]
Πηγή: loukoulos.comYλικά για 4 άτομα 3 κουτ σούπας σησαμέλαιο 450 γραμ χοιρινό φιλέτο κομμένο σε φέτες 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά κομμένη σε[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜια κινέζικη συνταγή. try it!!!!!!!!!!! Τι χρειαζόμαστε: μερικές κουταλίες της σούπας αραβοσιτέλαιο 1/2 κιλό μοσχαράκι φιλέτο κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr350 γραμμαρια στηθος κοτοπουλου σε κυβους 32 μικρα κρεμμυδακια για στιφαδο 100 γραμμαρια μανιταρια 300 γραμμαρια μπέικον καπνιστο σε φετες κοκκινο μαρουλι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑναρτήθηκε στις 02/10/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα μανιταριών Χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) με υπέροχη σάλτσα[...]
Πηγή: sintayes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com