Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 191 συνταγές
Μια κλασσική γεύση. Φτάνει για μια γαλοπούλα μέτρια, γύρω στα 4-5 κιλά. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, διπλοκομμένος 70 ml ελαιόλαδο 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜερικοί φίλοι με ρωτούν αν θα βάλω νηστίσιμες και πασχαλινές συνταγές. Φυσικά και θα βάλω, αλλά μέχρι να τις βάλω, σας υπενθυμίζω παλιότερες συνταγές. Κάνοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 8-10 άτομα: 1,5 κούπα του καφέ ρύζι 1 μέτριο κρεμμύδι 500 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους τα συκωτάκια της γαλοπούλας μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι 1/2 κούπα[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα Για τον κόκορα 1 κόκορας περίπου 2 κιλά 1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα μπαχαρικών για κοτόπολο εμπορίου 150 γραμμάρια βούτυρο 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: sidagi.grΤο πράσο είναι ποώδες, διετές, ιθαγενές φυτό και ανήκει στο γένος Άλλιο και στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae). Έχει στενή συγγένεια με το κρεμμύδι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜια ανατολίτικη νότα στο πιάτο σας. Μια ιδιαίτερη γεύση μ' ένα κατεξοχήν λαδερό φαγητό να συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα. Γεύση που ικανοποιεί τον ουρανίσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή για όσους ξεμείνανε από ξύλινα καλαμάκια για να φτιάξουν γαλοπούλα σουβλάκι ή δεν έχουν κάρβουνα! Νόστιμη, γρήγορη και με λίγες θερμίδες... Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comοσομπούκο γαλοπούλας με τζίντζερ και κόλιανδρο To oσομπούκο (ossobuco) είναι ως γνωστόν ιταλική εφεύρεση και δη βόρεια και δη εκ Μιλάνου. Eίναι το «κόκκαλο με[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι σαν την γέμιση της Χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας που αγαπούν όλοι περισσότερο από την γαλοπούλα.... Τι χρειαζόμαστε: 3 κομμάτια μεγάλα συκώτι 2 κούπες[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια 2-4 άτομα 3/4 κιλού κιμάς γαλοπούλας 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 αυγά 3 κλοναράκια[...]
Πηγή: sidagi.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 1 κούπα φακές 1κρεμμυδι ψιλοκομμένο 1-2 σκόρδα στον τρίφτη 1 καρότο στον τρίφτη 2-3ντοματες στον τρίφτη 1-2 δαφνόφυλλα αλάτι πιπέρι 1 κούπα ρύζι αλάτι[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.gr