Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 124 συνταγές
200 γραμμ. (1 κεσεδάκι) στραγγιστό γιαούρτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 αυγό 1 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γλ. αλάτι Για[...]
Πηγή: argiro.grΓλυκόξινα τρυφερά παϊδάκια στο φούρνο, ξεροψημένα και πεντανόστιμα, με μείγματα αρωματικών μπαχαρικών. Μαριναρισμένα σε μια γλυκόξινη σάλτσα πετιμεζιού,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά 500 γραμ κιμά μοσχαριού 4 φέτες χωριάτικου ψωμιού 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά κομπόστας ρίγανη 1 κουταλιά κομπόστας ξερό δυόσμο 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια συγκλονιστική εκδοχή της Μυρσίνης Λαμπράκη του -όχι και τόσο λαχταριστού- κουνουπιδιού. Τι χρειαζόμαστε: 1 μέτριο κουνουπίδι 1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤσικνοπέμπτη σήμερα και είμαστε στην μέση των αποκριών!! Η μέρα προστάζει κάρβουνα, τζάκια, φούρνο, ή ταβέρνα αλλά σίγουρα καλή διάθεση και καλή παρέα.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr8 αραβικές πίτες μεσαίες 2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο κοτόπουλο ή κιμά ή κρέας που περίσσεψε από την προηγούμενη 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grPin It Δεχτείτε τις προτάσεις για γεύμα αυτές τις μέρες αλλά μη σκέφτεστε ότι "τα Χριστούγεννα είναι μια φορά το χρόνο" και, συνεπώς, "δεν πειράζει, αν το[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤι συμβαίνει όταν ξυπνάς σε συχνότητα διακοπών,χαζευεις μ'ένα φλυτζάνι καφέ,πλησιάζει μεσημέρι και φαϊ ...γιοκ;;;.... ...Ψάχνεις στο ψυγείο τί έχει ξεμείνει[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grOμελέτα με λουκάνικα Μερίδες: 2 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη Για 2 άτομα 5 αβγά 4 κουταλιές σούπας γάλα 3-4 κουταλιές σούπας τριμμένο τυρί[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο χοιρινό, είναι το κρέας που συνηθίζεται από πολλούς στα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάθε χρόνο, δίπλα στην γεμιστή γαλοπούλα ή το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια τον κιμά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 500 γρ. κιμά αρνίσιο 100 ml κόκκινο κρασί 450 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας 200[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό κουνέλι 600 γρ. Κουνέλι, τα πίσω πόδια 80 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 25 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 γρ. Ζωμός[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ φίλη του blog μας, η Mary , μας στέλνει την συνταγή της για γκιούλμπασι, η οποία όπως μας εξομολογείται κάνει θραύση όποτε την σερβίρει. Την συνταγή αυτή η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr200-250 γρ. κιμά κοτόπουλο (ή ό,τι άλλο κιμά επιθυμείτε) 300 γρ. ντοματοχυμό & 1 κ.σ κέτσαπ 1 κ.σ. ελαιόλαδο 4 μανιταράκια άσπρα κομμένα σε λεπτά φετάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grστήθος από 5 κοτόπουλα μπόλια χοιρινή αλάτι πιπέρι πάπρικα ελαιόλαδο 3-4 σκελίδες σκόρδο 3 κ.σ. μουστάρδα 500 γρ. γραβιέρα τριμμένη Οδηγίες 133 Minutes[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 ψαρονέφρι PORKY 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά FARMER REPUBLIC 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι FARMER[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 4 χοιρινά σνίτσελ ή γαλοπούλα 1 μεγάλη φλάσκα 5 τομάτες 1/2 φλιτζ. τριμμένο μετσοβόνε 1/2 φλιτζ. τριμμένη γλυκειά γραβιέρα 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 γαλοπούλα μεσαίου μεγέθους 100 γρ σταφίδα 3/4 φλ. άγριο ρύζι 3/4 φλ. πλιγούρι 1 καρότο 1 ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 φρέσκα μανιτάρια 7 φέτες μπέϊκον[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 gr κιμά γαλοπούλας 2-3 κόκκινες πιπεριές 2 καρότα λίγο μαϊντανό 1 σκελίδα σκόρδο λίγο ελαιόλαδο 2 μανιτάρια τριμμένη γραβιέρα (προαιρετικά, για όσους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα εσκαλόπ είναι κρέας που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τις κτυπάμε (με το γουδοχέρι) για να λεπτύνουν και να απλώσουν. Τα Εσκαλόπ γαλοπούλας με ζαμπόν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grFONDUE 1 4 αβγά 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι Χτυπάω τα αβγά και τα ρίχνω σε κατσαρολάκι. Τα ψήνω σιγά σιγά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr