Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 151 συνταγές
Πουρές που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους,θα συνοδεύσει το κρέας ή το κοτόπουλό σας!! Συνταγή από σάιτ: .bettycrocker Τι χρειαζόμαστε: Για τον πουρέ: 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο φαγητό που έχει συνδεθεί με τους γάμους στην Κρήτη είναι το γαμοπίλαφο . Όμως πολύ συχνά το πρώτο πιάτο στο γαμήλιο τραπέζι δεν είναι πιλάφι αλλά μακαρόνια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ συνδυασμός λαχανικών με κρέας δίνει πάντα επιτυχημένα φαγάκια. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με την ποικιλία που έχουμε στα λαχανικά απολαμβάνουμε όλες τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΟι πατάτες συνοδεύουν το χοιρινό με πορτοκάλι που έγραψα στο προηγούμενο ποστ αλλά μπορούν να συνοδέψουν μπριζόλες, μπιφτέκια, ψητό ρολό, ψητό κοτόπουλο.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΜου αρέσει υπερβολικά ο αρακάς και ιδιαίτερα αυτή την εποχή που έχουν γεμίσει οι λαϊκές από φρέσκο. Μου τον έφερε ο Δημήτρης μου και τον έκανα αμέσως παρέα με[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΥλικά για τον κιμά: 700 γρ. κιμά 2 φέτες ψωμί μουλιασμένο σε γάλα ή κρασί 2 κρεμμύδια στο moulti δυόσμο, μαϊντανό, ρίγανη κατά βούληση αλατοπίπερο 1 κ. γλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια την ομελέτα 140 γρ. αλεύρι 4 μεγάλα αυγά 300 ml γάλα ελαφρύ 1 κ.σ. μουστάρδα δυνατή 1 χούφτα μυρωδικά με τα φύλλα διαλεγμένα και ψιλοκομμένα (6 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓέμιση 1 φλ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. κρασί Μαδέιρα ή Πορτό 1/2 κιλό άπαχο κιμά χοιρινού (παίρνω κομμάτι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 6-8 άτομα) 1, 5 λίτρο ζωμός κότας 40 γρ. βούτυρο 1 κ.σ. ξερό σουμάκι (θα το βρείτε σε καταστήματα εδώδιμων και αποικιακών) Αλάτι, πιπέρι, άνηθος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami