Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Στην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜαγειρική είναι η διαδικασία μετoυσίωσης τροφίμων με μεταβολές σε μοριακό επίπεδο, προκειμένου να είναι υγιεινά, θρεπτικά και ευχάριστα για τον ανθρώπινο[...]
Πηγή: caruso.grΗ σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων. Oι συνήθως υπερμεγέθεις διαστάσεις της κεντρίζουν το ένστικτο επιβίωσης του homo[...]
Πηγή: pandespani.comΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Στις μαγειρικές επιλογές σπάνια συνυπολογίζεται ως κριτήριο το χρώμα, ακόμη και όταν οι γευστικοί συνδυασμοί ταιριάζουν ή ένα ειδικό μενού[...]
Πηγή: pandespani.comΜπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν με παντζάρι και μια ή δυο στρώσεις από[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων. Oι συνήθως υπερμεγέθεις διαστάσεις της κεντρίζουν το ένστικτο επιβίωσης του homo[...]
Πηγή: caruso.grΟι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]
Πηγή: caruso.grΑπό την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚαλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια να κάνετε ένα γρήγορο, ελαφρύ και γευστικότατο πιάτο με μαλακό ψαρονέφρι και θρεπτικά λαχανικά! Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ. ψαρονέφρι (ή κοτόπουλο ή ό,τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι άνθρωποι και οι όποιες «γευστικές ιδιαιτερότητες» τους είναι κάτι που αντιμετωπίζω πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Βρίσκομαι σχεδόν πάντα, μπροστά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com2 κουταλιές της σούπας κοφτές ζελατίνα ½ φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό 3 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό κρέατος 4 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί 2 πράσινες πιπεριές 2[...]
Πηγή: sidagi.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΣτο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]
Πηγή: caruso.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comΓια την μαρινάδα 0.5 ποτήρι χυμό πορτοκάλι χυμός από ένα λεμόνι 2 κουταλιές σούπας ξύδι μπαλσάμικο 1 κουταλιά σούπας μέλι 1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο και εύκολο φαγητό, γίνεται και στα κάρβουνα. Υλικά : 4 μπριζόλες (χοιρινές ή μοσχαρίσιες) ή 4 στήθη κοτόπουλο. 4 κουταλάκια μίγμα μπαχαρικών Cajun 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΣε όλους μας έχει συμβεί αρκετές φορές να αγοράζουμε ένα τρόφιμο σε καλή κατάσταση και μετά από 1-2 ημέρες να το βρίσκουμε μέσα στο ψυγείο μας αλλοιωμένο. Τι[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr