Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Τα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜανιτάρια φουρνιστά... Χρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤι σας έχω? τα ωραιότερα ριζότο με Άρωμα Χριστουγέννων! Μοσχοβολιστά ριζότο με κάστανα με ρόδι με κουκουνάρι! Με πολλά άλλα υλικά που θα σας ξετρελάνουν! 4[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠρόσφατα γυρίσαμε από μία σύντομη επίσκεψη στην Τοσκάνη, η οποία μας μάγεψε κυρίως με την ομορφιά της φύσης και με τα μεσαιωνικά χωριά της. Ακολουθούν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧειμώνιασε ...το καταλάβατε;;; Κρύο, μουντός καιρός, βροχή, αέρας... όλα αυτά με οδηγούν στον τραχανά! Τον τραχανά τον έχω πάντα συνυφασμένο με το χειμώνα (όχι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυνδυασμοί τυριών με κρασί και σοκολάτα, αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά του φοντί. Πάρτε, λοιπόν, και εσείς τα ειδικά πιρουνάκια και ετοιμαστείτε να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΘέλω να κλείσω τη χρονιά χαμογελώντας! Φέτος ειδικά, από καθαρή επιθυμία και άποψη, κι όχι γιατί τα βλέπω όλα ρόδινα, εννοείται, κάθε άλλο. Μπορείτε να το[...]
Πηγή: pandespani.comΚαι μόνο η ονομασία εντυπωσιάζει! Έτσι λέμε εδώ στην Κέρκυρα την φραγκόκοτα... όχι ότι το εφεύραμε, κληρονομιά μαζί με τόσες άλλες λέξεις από τους Ενετούς[...]
Πηγή: bostanistas.grΑ υτή η εποχή είναι η χειρότερή μου από Σεπτέβρη (αντε τέλος Αυγούστου) που ξεκινά το κυνήγι ώς τα μέσα του Απρίλη. Σύζυγος κυνηγού η δόλια, έρχομαι πολύ συχνά[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΧειμώνιασε ...το καταλάβατε;;; Κρύο, μουντός καιρός, βροχή, αέρας... όλα αυτά με οδηγούν στον τραχανά! Τον τραχανά τον έχω πάντα συνυφασμένο με το χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr