Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 154 συνταγές
Στιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grTaken from "First" magazine (July 2010) these rubs, will surely send your metabolism soaring and will give your palate a good "tingling" ...Risking an almost[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΘα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελένη και τη Marilise για την τιμή που μου έκαναν να μου χαρίσουν αυτό το όμορφο βραβειάκι που με τη σειρά μου το δίνω σε όποιον[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜια ανατολίτικη νότα στο πιάτο σας. Μια ιδιαίτερη γεύση μ' ένα κατεξοχήν λαδερό φαγητό να συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα. Γεύση που ικανοποιεί τον ουρανίσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά τα κουλουράκια, ευκαιρία να κάνουμε φρέσκα μακαρονάκια με τα παιδιά μας. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι νερό όσο χρειαστεί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια κλασσική γεύση. Φτάνει για μια γαλοπούλα μέτρια, γύρω στα 4-5 κιλά. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, διπλοκομμένος 70 ml ελαιόλαδο 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝτολμαδάκια με κιμά (με φρέσκα αμπελόφυλλα) Υλικά 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (1/2 κ. μοσχαρίσιο και 1/2 κ. χοιρινό) 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 μεγάλα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤι χρειαζόμαστε: Συκωτάκια κοτόπουλου περίπου 300 gr Αλάτι Πιπέρι ή ρίγανη ή κύμινο ή πάπρικα ή δενδρολίβανο 1-2 κουταλιές ξύδι ή κρασί ή λεμόνι 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: dietrecipes.gr600 γρ. σουβλάκι χοιρινό ή κοτόπουλο Για τη μαρινάδα: 100 γρ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.γ. πάπρικα 1/2 κ.γ. κάρι 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ούζο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένη συνταγή η τηγανιά με συνοδευτικό ρύζι! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Κρεατικά Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1 κιλό[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 κιλό κιμάς απο άπαχο μοσχάρι ή απο κοτόπουλο 2 μεγάλα κρεμμύδια 1 ντομάτα τριμμένη 2 κ.σ. γιαούρτι 1/2 κ.γλ. κύμινο 1 κ.γλ. ρίγανη 2 αυγά 1 κ.γλ. μπέικιν[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια 2 άτομα 1 λωρίδα κρέατος από γαλοπούλα 1 λωρίδα κρέατος από αρνάκι ίδιου μήκους 1 λωρίδα κρέατος από χοιρινό ίδιου μήκους 1 σκέπη από αρνί ή κατσίκι Αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.gr