Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και σε όλους τους Νίκους και Νικολέττες που επίσης γιορτάζουν! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία, χαρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα αγαπημένοι!!! Πέντε μέρες, απόσταση αναπνοής από τα Χριστούγεννα και περνάμε σήμερα στο δεύτερο μέρος των προτάσεων για το Χριστουγεννιάτικο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈφτασε! Το τέλος του 2013 είναι πια μια ανάσα από μας. Το 2014 πλησιάζει κι ετοιμάζεται να κάνει την πανηγυρική του είσοδο! Ας ελπίσουμε κι ας ευχηθούμε να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Βόλος είναι μια πόλη που της πάει πολύ η άνοιξη! Μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα θα σας πείσει, δεν είναι δύσκολο. Στο Βόλο ζήσαμε κι εγώ και η Δ. ένα χρόνο.[...]
Πηγή: 4022citylights.blogspot.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΗ μαμά μου το φτιάχνει με κουνέλι. Η μαμά του το φτιάχνει με κόκορα. Κανένα απ’ τα δύο δεν τρώω. Για να τον εντυπωσιάσω μηχανεύθηκα το πολύ προσωπικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο τραπέζι να 'ναι πάντα γεμάτο από όσους γεμίζουν και την καρδιά σας! Κι η κουζίνα σας να 'ναι γεμάτη πάντα από «όλα τα καλά». Ευχές και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα αγαπημένοι!!! Πέντε μέρες, απόσταση αναπνοής από τα Χριστούγεννα και περνάμε σήμερα στο δεύτερο μέρος των προτάσεων για το Χριστουγεννιάτικο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Η πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή! Τί ειρωνία!!! Εδώ στη Θεσσαλονίκη, από το πρωί, συννεφιά, μουντάδα, ψιλόβροχο κι ένα, μάλλον, κρύο αεράκι που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και σε όλους τους Νίκους και Νικολέττες που επίσης γιορτάζουν! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 3 κουταλιές της σούπας μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα Μισό φλιτζάνι σέλερι[...]
Πηγή: sidagi.grΛουκούμι έγινε το κρεατάκι αφού σιγοψήθηκε για 3 1/2 ώρες μέσα στη μαρινάτα του! Υλικά για 4 μερίδες: Κότσι μοσχαρίσιο περίπου 2 κιλά Αλατοπίπερο Ξερό θυμάρι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η κρεατόσουπα, αφού κατά τον Ηρόδοτο, οι Σκύθες (απ’ τον 8ο[...]
Πηγή: pandespani.comΌχι, φωτογραφία δεν έχω γιατί μας πρόλαβαν οι εξελίξεις... δηλαδή το φαγοπότι και η αλλαγή της ώρας! Πρωτοχρονιά και τα πιάτα πρέπει να είναι άκρως[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτο Μόναχο έμεινα 3 χρόνια. Από τότε έχουν περάσει άλλα (σχεδόν) 10. Κι όμως, πώς τρώγονται τα άσπρα μοναχέσικα λουκάνικα δεν είχα μάθει μέχρι τώρα. Κι ενώ έχω[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.groσομπούκο αλά Cipriani «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα «λαϊκά»[...]
Πηγή: pandespani.com