Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά: 1 γαλοπούλα Για τη μαρινάτα: 1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι 5 - 6 κουτ. σούπας μέλι 1 ½ κουτ. γλυκού τριμμένο φασκόμηλο 1 ½ κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 εσκαλόπ (λεπτές φέτες από μπούτι) μοσχαράκι γάλακτος ή φιλέτο χοιρινό, κομμένο σε ροδέλες και καλά χτυπημένο ( δες σημείωση ), 1/4 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com