Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά: σνίτσελ χοιρινά, μοσχαρίσια, ή κοτόπουλου από 1 πιπεριά κόκκινη, κίτρινη, πράσινη κομμένες χοντρές λωρίδες φρέσκο δεντρολίβανο αλάτι, πιπέρι Για το[...]
Πηγή: greekmasa.grΉταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠαρασκευή σήμερα και ξυπνήσαμε με υπέροχη διάθεση...τι κι αν έχουμε τόσες σκοτούρες και έννοιες στο κεφάλι μας;;;τι κι αν τα παιδιά με το ζόρι ξυπνάνε για το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαι αυτή την εβδομάδα κοντά σας,με νόστιμες συνταγές και οικονομικές ιδέες από τα αγαπημένα μας ιστολόγια! Δοκιμάστε τις και πείτε μας την γνώμη σας.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΓεια σας φίλοι μου!!! Μια κουραστική και ''παγωμένη'' εβδομάδα πέρασε κι εμείς για άλλη μια φορά,βρισκόμαστε εδώ,μαζί σας.Με το μενού που τόσο πολύ αγαπάτε και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤο φετινό καλοκαίρι οδήγησε τον μικρό άντρα της οικογένειας, σε "ανακαλύψεις" νέων, για αυτόν, γεύσεων. Έτσι έμαθε: το κρέας χωρίς κόκαλα (μοσχαράκι και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]
Πηγή: pandespani.comΦίλοι μου, θα έχετε ήδη καταλάβει ότι οι αναρτήσεις μου ακολουθούν πάντα τις απορίες σας. Η απορία που διάβασα 2 φορές σήμερα και πολλές φορές στο παρελθόν,[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΚυριακή σήμερα και εμείς πιστοί στο ραντεβού μας με όλους εσάς!!! Ετοιμάσαμε το νέο εβδομαδιαίο μενού και το σχολικό κολατσιό για να κάνουμε την καθημερινότητά[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚι αφού ξεκίνησα με το πρόγραμμα στο στρατό ν' ασχοληθώ και με το πρόγραμμα φαγητού. Που ήταν δική μου ευθύνη ως σιτιστή. Κάθε βδομάδα έφτιαχνα το πρόγραμμα,[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΚύθνος: Πρώτη ανακάλυψη ήταν "Το καντούνι" στο Μέριχα της Κύθνου με ντόπια νοστιμότατα κρέατα. Ξεχνάς κατευθείαν τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες όταν από μπροστά[...]
Πηγή: greekcook.grΟμάδες παιδιών ή και ώριμων ανδρών γυρνούν στα σπίτια κρατώντας ένα τρίγωνο συρμάτινο και το χτυπούν με ένα ευθύ σιδερένιο αντικείμενο, για να παράγει τον[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr