Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και αρκετές άλλες γιορτές έρχονται... ευκαιρία για μαζώξεις της στενής ή της ευρύτερης οικογένειας αλλά και των φίλων και γνωστών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και σε όλους τους Νίκους και Νικολέττες που επίσης γιορτάζουν! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr700 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή χοιρινό (ψαρονέφρι) ή κοτόπουλου, κομμένο σε μπαστουνάκια (λωρίδες) 300 γρ. κουσκούς 2 κουτ. σούπας μαύρες σταφίδες 1 κίτρινη[...]
Πηγή: gastronomos.grυλικά γιά 8 άτομα 4 κυδώνια 200 γρ. κιμάς χοιρινός ή μοσχαρίσιος 200 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ.τσ. Μαυροδάφνη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 κιλό μοσχάρι ελιά 2 φλ. ντομάτα τριμμένη ή 1 1/2 κ.σ. πελτέ ντομάτας ή 300 γρ. χυμός ντομάτας 1/2 φλ. βούτυρο 1/2 ποτήρι του νερού λευκό ξηρό κρασί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά (για μια γαλοπούλα περ. 4-5 κιλά) 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 3/4 φλ.τσ. ρύζι μισοβρασμένο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10-12 κάστανα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και σε όλους τους Νίκους και Νικολέττες που επίσης γιορτάζουν! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά 150 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 150 γρ. χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 ml μαυροδάφνη 400 ml ζωμό κοτόπουλο 700 ml νερό 2 φλ. ρύζι Καρολίνα 130 γρ. κάστανα[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.comΜια κλασσική γεύση. Φτάνει για μια γαλοπούλα μέτρια, γύρω στα 4-5 κιλά. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, διπλοκομμένος 70 ml ελαιόλαδο 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το ρύζι είναι μια ελαφριά και γευστική εναλλακτική πρόταση στο κλασσικό πιλάφι, για να συνοδεύσετε κρέας ή κοτόπουλο. Παίρνει ένα εντυπωσιακό κίτρινο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού. Συνταγή : Νίκος Καραθάνος. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, μ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκκαλο 2 πράσινα μήλα 3 αχλάδια 50 γρ. σταφίδες Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια Φρέσκο θυμάρι Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 2 κύβους[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕίναι σαν την γέμιση της Χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας που αγαπούν όλοι περισσότερο από την γαλοπούλα.... Τι χρειαζόμαστε: 3 κομμάτια μεγάλα συκώτι 2 κούπες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχανοντολμάδες με αυγολέμονο Λαχανοντολμάδες λαδεροί πολίτικοι Λάχανο καπαμάς Πολύ πολύ καθυστερημένα, Καλή Χρονιά σε όλους, χάθηκα λίγο μέσα στις γιορτές,[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr...η λαδερή νοστιμιά!!! Καλή σας μέρα! Μια γεύση, μια μυρωδιά, το αντίκρυσμα ενός μπαχαρικού αρκούν για να έρθουν στο νου εικόνες περασμένες, λησμονημένες στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr