Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Γεμιστή γαλοπούλα "Μαμάς".Τη συνταγή την αφιερώνω στη φίλη μου και κουμπάρα μου Μαίρη από τη Λυκόβρηση., Γεμιστή γαλοπούλα, Η πιο νόστιμη γεμιστή γαλοπούλα από τον Ηλία Μαμαλάκη! | ediva.gr, Γεμιστή γαλοπούλα | Συνταγή | Argiro.gr, Ρολάκια γαλοπούλας γεμιστά με χριστουγεννιάτικη γέμιση, Γεμιστή γαλοπούλα - Greek Kouzina
Η επόμενη πρόταση μας για μαρινάδες μετά το κοτόπουλο και το χοιρινό, είναι για μοσχαρίσιο κρέας. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε με μέτρο τα μπαχαρικά και[...]
Πηγή: sesoyla.grΜπορεί να είναι ένα καθημερινό πιάτο, αλλά μπορεί να είναι και το πρώτο πιάτο στο επίσημο τραπέζι μας. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[Wikipedia] Το γκρέιβι (gravy) είναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται από το καραμελωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα μετά το το[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Σωτήρης Ευαγγέλου, ένας από τους σημαντικότερους έλληνες σεφ, για τον οποίο μιλούν τιμητικά άπαντες οι συνάδελφοί του, μας υποδέχεται στην πιο κομψή[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grχοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και δεύτερη και τρίτη μέρα, γιατί[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΧρόνια Πολλά! Χειμωνιάτικο όντως σκηνικό μας έστησε στο φευγιό του το 2015. Ας το κατευοδώσουμε με ένα ζεστό κρασί κι ας υποδεχτούμε θερμά το 2016! Σ’ όλες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ σούπα έχει σήμερα σειρά στις μαγειρικές μας αναζητήσεις. Φτιάξαμε μια κλασική γαλλική κρεμμυδόσουπα η οποία όμως διαφέρει λίγο από όσες πιθανόν να βρείτε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα λόγια είναι περιττά, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτή την συνταγή. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 8[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓιορτινό τραπέζι με υπέροχη γέμιση για γαλοπούλα με ή χωρίς την γαλοπούλα. Μαγικά αρώματα από μπαχαρικά ανατολής, με πλούσια γεύση από μοσχαρίσιο κιμά, ρύζι,[...]
Πηγή: magiacook.grΌταν μοσχοβολάει το σπίτι και όλη η γειτονιά από τα τηγανητά μου κεφτεδάκια ένα πονηρό χαμόγελο σκάει και μνήμες με πλημμυρίζουν. Γυρνάω πίσω στα παιδικά[...]
Πηγή: magiacook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com