Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Χρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΤο περιοδικό Olive και το www.olivemagazine.gr διοργάνωσαν την πιο νόστιμη ψηφοφορία και για τρεις ολόκληρους μήνες, από τον Αύγουστο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου,[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grTop 20 συνταγές για μανιτάρια Το φθινόπωρο και τα μανιτάρια έχουν σχέση. Δυναμική. Ούτε καλή, ούτε κακή, ούτε ενδιαφέρουσα ή ωραία. Ούτε καν νόστιμη, επειδή τα[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για 4-6 άτομα 350 γρ. περίπου λαζάνια με αυγό, ½ κιλό βοδινό κιμά, 150 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου ψιλοκομμένα, 2 κουταλιές ελαιόλαδο + 2 κοφτές κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4-6 άτομα 350 γρ. περίπου λαζάνια με αυγό, ½ κιλό βοδινό κιμά, 150 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου ψιλοκομμένα, 2 κουταλιές ελαιόλαδο + 2 κοφτές κουταλιές[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤα λαζάνια μπορεί να είναι ένα δύσκολο φαγητό για να φτιαχτεί με όλα αυτά τα στρώματα και τις σάλτσες, όμως και σε ποιον δεν αρέσουν τα λαζάνια; Δείτε παρακάτω[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΑυτές οι νόστιμες φωλιές λαζανιών γίνονται με γουόν τον και μια φόρμα για μάφινς. Το εξωτερικό τους είναι λεπτό και τραγανό, ενώ το εσωτερικό είναι μαλακό και[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα κιμά 30 γρ. Ελαιόλαδο 160 γρ. Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 20 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 450 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 90 γρ. Κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 500 γρ. μικρά λευκά μανιτάρια κομμένα στη μέση 4 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα στη μέση σε φέτες (400 γρ.) 1 πακέτο λαζάνια BARILLA 1 συσκευασία[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτό το φαγητό θα μπορούσε κανείς να το πει "μουσακά με κολοκυθάκια" αλλά το θεωρώ ιεροσυλία! Το μουσακά δεν τον πιάνουμε στο στόμα μας για παραλλαγές! Γι'[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiTο γιουβέτσι είναι μια πολύ παραδοσιακή συνταγή πολύ αγαπητή σε όλους νομίζω. Απλώς σας προτείνω να φτιάξετε ένα γιουβέτσι λευκό και όχι με ντομάτα, για μια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com