Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 295 συνταγές
Αυτό το φαγητό το φάγαμε για πρώτη φορά πέρσι τον Σεπτέμβριο στην Αντίπαρο, μετά το δοκιμάσαμε σε παραλλαγή με κομματάκια μοσχαριού στην Ανακασιά του Βόλου.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ Νόστιμη και θρεπτική κρεατόσουπα ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Συστατικά: 1/2 κιλό μοσχάρι (λαιμός) 1/2 κιλό αρνί (λαιμός) 1/2[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΣυνταγή από ιταλική κουζίνα.Εγώ την κάνω και με μοσχάρι σε γάστρα αλλά και με κοτόπουλο σε πλασοτέ κατσαρόλα.Τα υπόλοιπα υλικά είναι ίδια. Τι χρειαζόμαστε: 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 600 γρ κιμά μοσχαρίσιο 400γρ κιμά κοτόπουλο 2 κ.σ ψιλοκομμένο δυόσμο 1 κ.σ ξύδι 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι μικρό τριμμένο 2 φ.ψωμί[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΝουα λεμονάτο με καρότα και πατάτες !! Υλικά * 1 κιλό μοσχαρίσιο νουα 1 μεγάλο κομμάτι * 50 γρ. ελαιόλαδο * 350 γρ. κρεμμύδι ξερό, σε μεγάλα κομμάτια * 400 γρ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠεντανόστιμα , τραγανά τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια για όλες τις ώρες, για το σχολείο,για την εκδρομή για μπουφέ. Υλικά για τη ζύμη: 150 γραμ. βιτάμ 150[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΗ ματσάτα είναι φρέσκα ζυμαρικά που φτιάχνονται στη Φολέγανδρο και μοιάζουν με τα γνωστά μας λιγκουίνι. Εδώ, τα συνοδεύουμε με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4½ κιλά στήθος γαλοπούλας 100γρ. μπέικον σε λωρίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 καρότα κομμένο σε ροδέλες 1 σκόρδο 400γρ. κιμάς[...]
Πηγή: cooklos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜε το που ακούει κανείς μπριζολάκια χοιρινά με σάλτσα λεμονιού-κάπαρης το μυαλό του λογικά ανατρέχει στην Ιταλική κουζίνα ή στη κουζίνα της Νότιας Γαλλίας,[...]
Πηγή: caruso.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜια ευκολη και γρήγορη συνταγή απο την Αγγλία για να χρησιμοποιήσετε ο,τι απόμεινε απο την Χριστουγεννιάτικη σας γαλοπούλα, ή το Κυριακάτικο σας ψητό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr