Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Τα Σνίτσελ είναι η πιο δημοφιλής σπεσιαλιτέ των Γερμανών. Κατάλληλο κρέας για Σνίτσελ είναι το μοσχαρίσιο, καλά χτυπημένο, ή το στήθος κοτόπουλου ή το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΥλικά 500 γρ κοτόπουλο αλάτι πιπέρι σταγόνες λεμονιού 5 κουταλιές σούπας λάδι 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 200 γρ. καλαμποκάλευρο 6 τομάτες ξεφλουδισμένες, χωρίς[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο tacos είναι ένα παραδοσιακό μεξικάνικο πιάτο και αποτελείται από τορτίγιες, οι οποίες φτιάχνονται με καλαμποκάλευρο ή αλεύρι ολικής άλεσης, με γέμιση όπως[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΣωστά καταλάβατε. Πέρασε ένας χρόνος. Ένας χρόνος από όταν είδα τη ζωή με άλλο μάτι. Από όταν άρχισα να καταλαβαίνω τί αξίζει και τι όχι. Από όταν.....θα[...]
Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.gr2/9/15 Ψαρονέφρι με αρωματική πολέντα για ένα μεσογειακό πιάτο αλλά και άκρως καλοκαιρινό. Συστατικά 1 κομμάτι ψαρονέφρι (330gr.περίπου) Φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: zannetcooks.com250 ml γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 2 φακελάκια μαγιά 50 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. ηλιέλαιο 300 γρ. αλεύρι 85 γρ. καλαμποκάλευρο 1 κ.γ. άνθο αλατιού ½ κ.γ. σόδα ½[...]
Πηγή: akispetretzikis.com6-8 λουκάνικα Φρανκφούρτης 220 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 210 γρ. καλαμποκάλευρο 1/4 κ.γ. σόδα μαγειρική 35 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα 3 κ.σ. ανάλατο βούτυρο ¼ της κούπας κρεμμύδια 3 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. αποξηραμένο φασκόμηλο ½ κ.γ. πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΘέλετε αφράτη την ομελέτα σας; Προσθέστε 1 κ.γλ. σόδα φαγητού στο μίγμα των αυγών με το γάλα και χτυπήστε καλά να ενωθούν πριν τα ρίξετε στο τηγάνι. Γνωρίζετε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜηλα ψητά με crumble απο κουάκερ αμύγδαλα και σταφίδες Ομελέτα στον φούρνο με κουάκερ και λουκάνικα Ενα χαλαρό πρωινό στην αυλή ή το μπαλκόνι...! Μηλα ψητά με[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΌλες κάποια στιγμή ,έχουμε σπαζοκεφαλιάσει …για το τι θα φτιάξουμε στο παιδικό πάρτι!!!!Συγκέντρωσα λοιπόν μερικές από τις καλύτερες αλμυρές ιδέες για[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr