Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 145 συνταγές
Υλικά της συνταγής μας 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από σπάλα 1 κουτί λαζάνια 700 γρ. ντοματοχυμό 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 -3 μελιτζάνες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αρνί Διαφημίσεις Το ¼ του αρνιού, από το πάνω μέρος (από το λαιμό μέχρι εκεί[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤο λατρεμένο μου φαγητό. Η νοστιμιά του αξεπέραστη αφού τα υλικά του είναι όλα βιολογικά. Το ότι έχω μπαξέ το ξέρετε...τουλάχιστον όσοι επισκέπτεστε συχνά το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΘα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 σπάλα χωρίς κόκαλα Για τη γέμιση 200 γρ. κάστανα βρασμένα (αν δεν υπάρχουν φρέσκα χρησιμοποιήστε αεροστεγώς συσκευασμένα) και λιωμένα με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓιορτινό τραπέζι με υπέροχη γέμιση για γαλοπούλα με ή χωρίς την γαλοπούλα. Μαγικά αρώματα από μπαχαρικά ανατολής, με πλούσια γεύση από μοσχαρίσιο κιμά, ρύζι,[...]
Πηγή: magiacook.gr1/2 σπαγγετι νο7 350 γρ κιμας σπαλα μοσχου 1 πιπερια μικρη 3 ντοματινια 1 ντοματα ζουμερη 2 κουταλιες κετσαπ καυτερο Παπρικα Αλατι Πιπερι Κυμινο 1/2 κρεμμυδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα είναι η πιο νόστιμη που έχω φάει ποτέ. Παραδοσιακή Κεφαλονίτικη συνταγή της γιαγιάς και ακόμα πιο πίσω, που πραγματικά αξίζει[...]
Πηγή: omanoclock.grΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ Υλικα για 25 μπιφτεκακια : 500 gr μοσχαρισιο κιμας απο σπαλλα, 1 φλυτζανι του τσαγιου τριμμενη φρυγανια, 150 ml γαλα χλιαρο, 2 κουταλιες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τους κεφτέδες 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (από σπάλα) 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1 μεγάλο μάτσο[...]
Πηγή: gastronomos.grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚιμαδόπιτα παραδοσιακή από τον Τάσο Αντωνίου. Απίστευτο τραγανό φύλλο, υπέροχη γέμιση από αρωματικό κιμά που θα λατρέψουν όλοι στο τραπέζι. Αν πίστευες ότι η[...]
Πηγή: mamapeinao.grΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ .... ΧΟΙΡΙΝΟΥ Χοιρινό - σε ποια κομμάτια κόβεται - τρόποι μαγειρέματος Το χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr