Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Τα Κεφτεδάκια ήταν και είναι πολύ αγαπημένα μου! Μου θυμίζουν –νοσταλγικά - τις εκδρομές της πρώτης σχολικής μου ηλικίας, τότε που έπρεπε να έχουμε μαζί[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚεφτέδες χορταστικοί, στρουμπουλοί και εύγευστοι. Τραγανοί και κριτσανιστοί εξωτερικά και μαλακοί κι αφράτοι εσωτερικά.Τα συστατικά τους σ΄αυτή την πρόταση[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνας γνωστός μου που μόλις άρχισε να διαβάζει το blog, με ρώτησε τις προάλλες αν είμαι χορτοφάγος. Αν και ξαφνιάστηκα, είναι εμφανές γιατί με ρώτησε. Έχω ν'[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΣήμερα μαγειρεύουμε σουηδικά κεφτεδάκια... Μαζί με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ είν αι τέλεια! Συνδυάστε τα με σαλάτα μαρούλι και ρόκα και ένα ποτήρι μπύρα ή[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grH καλύτερη εποχή για μπάρμπεκιου. Πώς όμως θα καταφέρετε να μη γίνουν τα ψητά σας καρβουνιασμένα ή να μη μείνουν άψητα; Ποια είναι τα μυστικά του καλού ψήστη;[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά -1 κιλό κιμά ανάμικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό -1 κρεμμύδι τριμμένο -2 σκελίδες σκόρδο -1 κόκκινη πιπεριά κομμένη κύβους -1 πράσινη πιπεριά[...]
Πηγή: angelascook.eu/spoonMπιφτέκι ολόκληρο στο φούρνο Εύκολος τρόπος για το αγαπημένο μας φαγάκι. Δοκιμάστε το και έτσι. Υλικά 11/2 κιλό ανάμικτος κιμάς (χοιρινός - μοσχαρίσιος) 2 φλ.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΗ στιγμή που τσιτσιρίζει στο τηγάνι κατακλύζοντας με την σκανδαλιστικά έντονη μοσχοβολιά του το χώρο, ταυτίζεται με την πιο αρχέγονη μνήμη του γευστικού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά για το ρολό 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο και χοιρινό (μισό-μισό) 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 2 κ.σ.φρυγανιά τριμμένη 1 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό ή χοντρό 1 αβγό[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr