Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Για τα κεφτεδάκια: 500γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος διπλοπερασμένος από τη μηχανή 1φέτα ψωμί 3-4 ημερών μουσκεμένη σε νερό και καλά στιμμένη 1 μέτριο κρεμύδι[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό αρνίσιο κιμά περασμένο μία φορά από τη μηχανή του κιμά ή ανάμεικτο αρνί και μοσχάρι 2 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης (εμπορίου ή σπιτικές) 2 κ.σ. γιαούρτι 2[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα ντομάτες λιαστές ντομάτες ντοματίνια πομοντόρι σκόρδο κρεμμύδια αλάτι - πιπέρι πράσινες και κόκκινες πιπεριές καρότα βασιλικό [...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τον κιμά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 500 γρ. κιμά αρνίσιο 100 ml κόκκινο κρασί 450 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας 200[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΈξω ξημερώνει. Καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού, κρατάω το κεφάλι μου με τα δυο μου χέρια και τα μάτια μου κλειστά. Σαν να προσπαθώ να κρατηθώ από αυτό το[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓια σημερα δεν σας εχω καποια καινουρια συνταγη.Αντι συνταγης προτιμησα να βαλω προτεινομενες συνταγες απο ολες τις κατηγοριες για να χετε να παιρνετε ιδεες τι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.gr500 γραμμ. μοσχαρίσιος κιμάς (μία φορά περασμένο από τη μηχανή του κιμά) 6 μικρές τσακώνικες μελιτζάνες 1 κρεμμύδι τριμμένο 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr