Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Τα λαζάνια μπορεί να είναι ένα δύσκολο φαγητό για να φτιαχτεί με όλα αυτά τα στρώματα και τις σάλτσες, όμως και σε ποιον δεν αρέσουν τα λαζάνια; Δείτε παρακάτω[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΑυτές οι νόστιμες φωλιές λαζανιών γίνονται με γουόν τον και μια φόρμα για μάφινς. Το εξωτερικό τους είναι λεπτό και τραγανό, ενώ το εσωτερικό είναι μαλακό και[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΠίτσα λαζάνια Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Μερίδες: 8 Υλικά Λάδια για τηγάνισμα, κατά προτίμηση ηλιέλαιο 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: kouzzzina.gr18 λαζάνια 2 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα 1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο 3 συσκευασίες σάλτσα με βασιλικό 4 τρυφερά κολοκύθια Για τους κεφτέδες 500 γρ. κιμά[...]
Πηγή: argiro.grΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.comΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σάλτσα Μπολονιέζ (Bolognese) είναι από τις πλέον βασικές στη σύγχρονη αστική μαγειρική στον Δυτικό κόσμο, ο οποίος σ’ αυτή ειδικά τη περίπτωση περιλαμβάνει[...]
Πηγή: caruso.grΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grΑυτό το φαγητό θα μπορούσε κανείς να το πει "μουσακά με κολοκυθάκια" αλλά το θεωρώ ιεροσυλία! Το μουσακά δεν τον πιάνουμε στο στόμα μας για παραλλαγές! Γι'[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΑπό τους πιο πολύτιμους (και συγχρόνως οικονομικούς) κατεψυγμένους θησαυρούς γι’ αντιμετώπιση της αυγουστιάτικης εισβολής αγαπητών φιλοξενούμενων είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά αρνίσιος ή μοσχαρίσιος κιμάς: 500 γρ. κρεμμύδια: 2 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 6 κουταλιές της σούπας σκόρδο: 2 σκελίδες ψιλοκομμένες καρότα: 2 τριμμένα[...]
Πηγή: icookgreek.com0 Flares Facebook 0 "/> Twitter 0 Tweet "/> Google+ 0 "/> Pin It Share 0 "/> 0 Flares × Μετά από μία μεγάλη απουσία, επιστρέφω με μία από τις πιο[...]
Πηγή: sintagesannas.grΆκρως νηστίσιμο ! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές μισή κούπα ελαιόλαδο 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr500 γρ rigatoni …για τον κιμά 350 γρ μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ χοιρινό κιμά …για τη βάση του κιμά (το soffritto) 200 ml παρθένο ελαιόλαδο 2 καρότα τριμμένα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr