παντεσπανι για τουρτα βεφα | λαγανα παραδοσιακη συνταγη | σεφταλια | παντεσπάνι αργυρώ | παπια πορτοκαλι αργυρω | γιουβαρλακια αυγολέμονο βεφα | μιλκσεικ σοκολατα | αλμυρο κεικ νηστισιμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κοιλια μαρουλι

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κιμά ρολό με αυγό Αντώνης συνταγή από[...]

Για τον Κιμά 700 γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 πράσινη πιπεριά 1/2 κουταλάκι γλ κοφτο Μπαχάρι 6 αυγά 1 σκελίδα σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 ντομάτα ώριμη 1/2 φλυτζάνι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Διατροφή βάσει του Slimming world

Η κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr

Τούρτα σύννεφο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Σπιτικό ζελέ με φρούτα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Η επιστήμη πίσω απ' την καθημερινή[...]

Στα δύο προηγούμενα άρθρα εστιαστήκαμε, στο Α’ Μέρος να αναδείξουμε την σημασία της φυσιολογίας του υλικού μας, παρουσιάσαμε τις σημαντικές χημικές αντιδράσεις[...]

Πηγή: caruso.gr
Η επιστήμη πίσω απ’ την καθημερινή μαγειρική –[...]

Στο προηγούμενο άρθρο της σειράς (Η επιστήμη πίσω απ’ την καθημερινή μαγειρική – Μέρος Γ’), είδαμε τις διαφορές στον τρόπο που μεταδίδεται η θερμική ενέργεια[...]

Πηγή: caruso.gr
Η Επιστήμη πίσω απ' την καθημερινή[...]

Μέρος Α’ : Εισαγωγική Τοποθέτηση, Στόχοι, Ανάλυση της Πρώτης Ύλης και Πρώτα Συμπεράσματα για τα απαιτούμενα απ’ την Μαγειρική τεχνική ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ &[...]

Πηγή: caruso.gr
ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΕΣ

Είναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]

Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr
Τι συμβαίνει καθώς μαγειρεύουμε κρεατικά σε[...]

Μαγειρική είναι η διαδικασία μετoυσίωσης τροφίμων με μεταβολές σε μοριακό επίπεδο, προκειμένου να είναι υγιεινά, θρεπτικά και ευχάριστα για τον ανθρώπινο[...]

Πηγή: caruso.gr
Το τέλειο χοιρινό κότσι & το μυστικό της[...]

Το χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα ελληνικά σπίτια ως[...]

Πηγή: caruso.gr
Ζαλισμένο χοιρινό

Τις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μπριζόλες ή στήθος κοτόπουλο Cajun (με μαρινάτα)

Νόστιμο και εύκολο φαγητό, γίνεται και στα κάρβουνα. Υλικά : 4 μπριζόλες (χοιρινές ή μοσχαρίσιες) ή 4 στήθη κοτόπουλο. 4 κουταλάκια μίγμα μπαχαρικών Cajun 3[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Scotch eggs με λουκάνικο και μαγιονέζα[...]

Υποτίθεται ότι τα «σκωτσέζικα αυγά» είναι μια εφεύρεση του λονδρέζικου ντελικατέσεν Fortnum & Mason, που χρονολογείται από το 1736. Η συνταγή[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και συνταγές[...]

Στην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Η Iδανική μου, Aργομαγειρεμένη, Σάλτσα Ραγού[...]

Τη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]

Πηγή: caruso.gr
Κυριακάτικο ξεσάλωμα με μάγουλα

Δεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ζαλισμένο χοιρινό

Τις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
μάγουλα μοσχαρίσια με Βarolo

Tα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]

Πηγή: pandespani.com
Ένα ξεχωριστό Μοσχαράκι Λεμονάτο - Ριγανάτο με[...]

Το λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα μυστικά του καλού ψήστη σε ψησταριά και[...]

Η σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy