Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Σάββατο σήμερα και έχω μπόλικη ώρα στη διάθεση μου για μαγείρεμα. Φρόντισα να προμηθευτώ από χτες από το χασάπη το κρεατάκι μου και ξεκινάω αμέσως!!! Αυτό το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤην Εύη Βουτσινά τη διαβάζω χρόνια. Σε τακτά διαστήματα, ξεφυλλίζω τα βιβλία της γιατί αξίζει να διαβάζεις ιδέες αλλά και καταγραφές αναζητήσεων ανά την[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ γιαγιά μου έλεγε τακτικά ότι «χρειάζεται το μάτι να χορταίνει» – έτσι και αλλιώς, για εκείνην ποτέ δεν μέτρησε η ποσότητα αλλά η ποιότητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΧριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, γιορτές, τραπέζια, φαγητά, γλυκά, κόσμος, καλέσματα, μαγειρέματα… Αλήθεια, ανήκετε στους ανθρώπους που οι λέξεις αυτές τους[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο γεύμα αυτό ετοιμάστηκε για παρέα εκλεκτών φίλων και αποτέλεσε το προοίμιο σε βιβλικών διαστάσεων καταιγιστική συζήτηση - εξ' ού και ο τίτλος. Αφού έπλυνα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΑυτό σίγουρα δεν το έχεις δοκιμάσει! Είναι σαν να ενσωματώνουμε τη γαλοπούλα - και για την ακρίβεια τη γέμισή της - με το χοιρινό! Μικρό γουρουνόπουλο με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια εύκολη χειμερινή συνταγή για να απολαύσεις το χοιρινό ψαρονέφρι χωρίς τύψεις και ενοχές! Συνόδευσε με αρωματικό μπασμάτι και φρόντισε τη διατροφή σου... [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλημερα!! Καλο μήνα - αν και λίγο καθυστερημενα - και... αντε να ρχονται τα Χριστούγεννα!!! Έχω λίγο καιρό να μπω στην παρεα και μου χει λειψει πολυ![...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΓια τα ροδάκινα έχω γράψει κι άλλη φορά εδώ και συνεχίζω να είμαι πιστή στην αγορά τους από τη συγκεκριμένη κοπέλα στη λαϊκή μας. Σταθερή ποιότητα αλλά και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν από πάρα πολλά χρόνια, δοκίμασα στο εξωτερικό ένα ψητό κρέας σερβιρισμένο με σάλτσα μήλου. Μου άρεσε τόσο πολύ (πάντα μου άρεσε ο συνδυασμός κρεατικών με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠορτοκάλι, το φρούτο που φυτρώνει παντού στη Μεσόγειο και συνάμα αγαπήθηκε ιδιαιτέρως. Φτιάξτε με αυτό ότι μπορείτε, μαρμελάδες, γλυκά, αλλά και μαγειρέψτε το[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ Για την ιστορια, η λεξη ντολμαδακι, προερχεται απο το τουρκικο dolma, που σημαινει γεμιστο. Τα ντολμαδακια με τα αμπελοφυλλα, ειναι κατα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπό τον συντάκτη Ευα Μονοχαρη Γλυκόξινο χοιρινό με λαχανικά εποχής και μαρμελάδα δαμάσκηνο Μια από τις συνταγές που είναι τόσο εκπληκτικά προσαρμόσιμες στην[...]
Πηγή: funkycook.grΕίναι κάποια προϊόντα που όταν τα δοκιμάζεις κολλάς!!! Και θέλεις να τα βάλεις παντού κι επειδή το προϊόν είναι τέλειο σου γίνεται τέλειο και ότι και να[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΚΡΕΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Δημοσιεύθηκε Σεπτέμβριος 22, 2018 Σεπτέμβριος 22, 2018 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θεωρώ το κότσι ένα από τα καλύτερα φαγητά. Είναι ένα από τα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grYou are here: Home / πουλερικά / Γεμιστή γαλοπούλα 10/02/2020 by Greekouzina Leave a Comment Γεμιστή γαλοπούλα Σύμφωνα με το έθιμο, στολίζει το[...]
Πηγή: greekouzina.grΑpple sauce (ή applesauce) είναι ένα είδος πουρέ από μήλα, θα μπορούσες ίσως να την πεις και μαρμελάδα μια και κάποτε την έφτιαχναν για να διατηρείται το[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr