Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Αλατοπιπερώνουμε το χοιρινό (πρέπει να είναι μπούτι με αρκετό λίπος), τρίβοντας την επιφάνεια να εισχωρήσει το αλατοπίπερο. Ανοίγουμε τρυπούλες στην επιφάνεια με ένα μαχαίρι και τις αλατοπιπερώνουμε καλά μέσα. Τρίβουμε την επιφάνεια του χοιρινού με μια σκελίδα σκόρδο. Τυλίγ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο teleialysh.blogspot.gr