εκμεκ | soufle sokolatas | χταποδι | ρολο κοτοπουλο στο φουρνο | συνταγές με ψαρονέφρι | συνταγές για γλυκά ψυγείου | κουρου τυροπιτα | μοσχαρισια μπριζολα | συνταγες για ρεβυθια | ταρτακια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κριθαρακι κρεμα γαλακτος σελινοριζα

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Γεμιστές ψητές πιπεριές Φλωρίνης με κοκκινιστό[...]

Μία μοναδική συνταγή που δεν πρέπει να χάσετε. Συνταγή : Αναστασία Τσιντζιλώτη Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Ημέρα προβολής :[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
Κριτική προϊόντος: βιολογικό κρέας από τους[...]

Όταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
ΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ // CARBONADE ALLA[...]

ΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
χρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν -[...]

χρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]

Πηγή: pandespani.com
Μαγειρευτό των Χριστουγέννων με κόκκινο κρασί[...]

4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον 1 5 κιλό μοσχάρι (λαιμό χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. αλεύρι 1/4 φλιτζ. κονιάκ 2 φλιτζ. κόκκινο[...]

Πηγή: argiro.gr
ΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ // CARBONADE ALLA[...]

ΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
1 β χριστουγεννιάτικο δεύτερο κύριο Μοσχαράκι[...]

6 κ.σ. ελαιόλαδο 3 λωρίδες μπέικον για γαρνιτούρα Λίγο λεπτοκομμένο μαϊντανό 1 1/2 κιλό μοσχάρι (λαιμό χτένι ή κότσι) 1/4 φλ. κονιάκ 1/4 φλ. αλεύρι 1 κουταλιά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ψαροφαγία: τρώγοντας ελληνικά και ιστορικά -[...]

Μια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]

Πηγή: pandespani.com
Μοσχάρι  α λα μπουγκιγιόν

1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 150γρ. μπέικον σε λεπτές[...]

Πηγή: cooklos.gr
Ο χρόνος διατήρησης για κάθε τροφίμο στο ψυγείο[...]

Ένα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy