Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Τελευταίες μέρες του Νοέμβρη και βαδίζουμε ολοταχώς για τα Χριστούγεννα!!!! Αν δεν έχετε στολίσει ακόμη, σπεύσατε....Θα αλλάξει η διάθεση και το κέφι σας.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΥλικά καλαμποκίσιες μαλακές πίτες (τορτίγιας): 16 φιλέτο χοιρινό ή μοσχαρίσιο:1 κιλό πιπεριές πράσινες: 2 πιπεριά κόκκινη: 1 πιπεριά πορτοκαλί: 1 πιπεριά[...]
Πηγή: icookgreek.comO Jamie Oliver κάνει τα αδύνατα δυνατά να βάλεις στο πιάτο ένα εξαιρετικό φαγητό χωρίς να ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα. Διάλεξε φρέσκο καλό κομμάτι μοσχάρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά καλαμποκίσιες μαλακές πίτες (τορτίγιας): 16 φιλέτο χοιρινό ή μοσχαρίσιο:1 κιλό πιπεριές πράσινες: 2 πιπεριά κόκκινη: 1 πιπεριά πορτοκαλί: 1 πιπεριά[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ ανάρτηση της Μάρας πριν λίγες μέρες, για μοσχαράκι στο πήλινο με έβαλε στα αίματα, γιατί είχα ένα ωραίο κομμάτι μοσχάρι στο ψυγείο μου αρκετό καιρό και ήθελα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο pandespani με το Athens Daily Secret , την πιο μεγάλη λίστα μυστικών για την Αθήνα που τα μοιράζεται με πολύ κόσμο με καθημερινά mails και αναρτήσεις στο[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα υπέροχο και γευστικό πιάτο ή γεύμα, πάντα συνοδεύεται με κάποιο ποτό, αν μέχρι πρότινος η μόνη σας επιλογή ήταν το κρασί, γιατί πιστεύατε ότι η μπίρα σας[...]
Πηγή: funkycook.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα! Δευτέρα σήμερα και ο καιρός επιτέλους αρχίζει να γίνεται καλοκαιρινός. Θα μου πείτε, τί σχέση έχει ο καιρός με μια συνταγή...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣιγά που θα πέρναγε η γαλλιδούλα χωρίς να πέσει στα χέρια μου!!!! Δεν γίνονται αυτά με τίποτα! Ολα ξεκίνησαν όταν τα Greek Food Blogs με πρωτοβουλία της Βίκης[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣτο φετινο Πρωτοχρονιάτικο τραπεζι μου εκτος αλλων ειχα φτιαξει και μοσχαρίσιο κοτσι. Κατι αναλογο ειχα φαει σε γνωστη μπυραρια και ηταν φανταστικο. Με την[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η κρεατόσουπα, αφού κατά τον Ηρόδοτο, οι Σκύθες (απ’ τον 8ο[...]
Πηγή: pandespani.comΚεμπάπ είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω, την τελευταία φορά που θυμάμαι δεν είχαν και μεγάλη αποδοχή. Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω με μια άλλη σύνθεση υλικών από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 κιλό νουά μοσχαρίσιο σε δίχτυ PORKY 10 γρ. χοντρό αλάτι 5 γρ. πιπέρι 3 γρ. πάπρικα γλυκιά 1 γρ. πάπρικα καυτερή 2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές[...]
Πηγή: ucook.gr/cook