Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Μοσχάρι με σάλτσα μανιταριών, Σάντουιτς με μοσχάρι ψητό με κασέρι και μανιτάρια, ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, Εύκολο μοσχάρι με μαυροδάφνη και μανιτάρια | Συνταγή | Argiro.gr, Μοσχάρι με σάλτσα μανιταριών | Συνταγή | Argiro.gr, Μοσχάρι μπρεζέ, με μαυροδάφνη και αποξηραμένα μανιτάρια | Συνταγή | Argiro.gr
Υλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο): 1 κιλό πάπρικα γλυκιά: 1/2 κουταλιά ντοματάκια κονσέρβας ή φρέσκα: 400 γρ. (χωρίς σπόρους και φλούδες) πιπεριές κίτρινες: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ καρδιά του κιλότου είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση αντί των ακριβών στέικ. Ζητάμε από τον χασάπη να μας καθαρίσει καλά το κρέας και να το κόψει σε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία σπιτική συνταγή για όλη την οικογένεια. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4-6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10 λεπτά, μαγείρεμα 3 ώρες.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσιο κιλότο ή τρανς* 1½ κιλό, κομμένο σε μια ορθογώνια φέτα σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες μουστάρδα απαλή 1 κουταλιά της σούπας ρεγκάτο ή[...]
Πηγή: icookgreek.comΜπορεί στην Ελλάδα να μην συνηθίζουμε να φτιάχνουμε το κιλότο ως μπριζόλα, όμως είναι μια πολύ καλή, άπαχη και τρυφερή επιλογή. Σέρβιρέ το με μια απολαυστική[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜετά από απουσία αρκετών ημερών επανερχόμαστε στις συνταγές μας με μια ελεύθερη απόδοση μιας συνταγής από την Τοσκάνη της Ιταλίας (με πρωτεύουσα την πανέμορφη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτές τις εορταστικές μέρες που ουσιαστικά ξεκινούν σήμερα, τα τραπεζώματα (για όσους έχουν τη δυνατότητα) δίνουν και παίρνουν! Προσπαθώντας κι εμείς να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσιο κιλότο ή τρανς* 1½ κιλό, κομμένο σε μια ορθογώνια φέτα σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες μουστάρδα απαλή 1 κουταλιά της σούπας ρεγκάτο ή[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 1/2 κ. ουρά, κιλότο ή νουά μοσχαριού (από μικρό μοσχάρι) 2 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσ. νερό φύλλο δάφνης ή θυμάρι[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο) 1 κιλό πιπεριές πράσινες 2 κρεμμύδια 2 μεγάλα, ψιλοκομμένα ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι κύβος (ή ζωμός) λαχανικών ή κρέατος διαλυμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο): 1 κιλό πάπρικα γλυκιά: 1/2 κουταλιά ντοματάκια κονσέρβας ή φρέσκα: 400 γρ. (χωρίς σπόρους και φλούδες) πιπεριές κίτρινες: 2[...]
Πηγή: icookgreek.com1 κιλό κιλότο μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε φέτες 1/3 φλιτζανιού λάδι 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 4 σκελίδες κομμένο σκόρδο 1 κουταλιά σούπας μαυροπίπερο 1/2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤο σημερινό πιάτο είναι άλλη μια απόδειξη του πως μπορούμε να έχουμε με ελάχιστο κόπο, ένα εξαιρετικά νόστιμο φαγητό με τα πιο απλά υλικά. Η μόνη "ταλαιπωρία"[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 700 – 800 γρ. μοσχάρι χωρίς κόκαλο, από κιλότο ή ελιά, κομμένο σε μέτρια προς μικρά κομμάτια 100 ml ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές[...]
Πηγή: mamapeinao.grΒοδινό γιουβέτσι παραδοσιακό Υλικά 1½ κιλό βοδινό κιλότο (άκρο) 1 κρεμμύδι 2 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 γαρίφαλα 1 δαφνόφυλλο 1 κρασοπότηρο μαυροδάφνη λίγος[...]
Πηγή: greekouzina.gr3 στικ σέλερι 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 3 καρότα 60 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι κιλότο 50 γρ. αλεύρι αλάτι πιπέρι 500 γρ. κόκκινο κρασί 2 κ.σ. θυμάρι 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com\ Μοναδική, ανεπανάληπτη συνταγή που θα σας απογειώσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 2 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, αναμονή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι σε μπουκιές αλατισμένο και αλευρωμένο με 2 - 3 κ.σούπας αλεύρι 2 μεσαία κρεμμύδια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΔεν είναι να απορεί κανείς που τα παιδιά τρελαίνονται με το σνίτσελ. Ειδικά μετά το παιχνίδι δε τρώγεται... καταπίνεται! Συνταγή : Μανώλης Ασλανόγλου. Μερίδες[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr